Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Bu kitap tam bizim piyasaya göre değil mi?

https://fantasy-hive.co.uk/2019/11/warrior-of-the-altaii-by-robert-jordan-book-review/ İncelemesi

Epic fantasy legend, and author of #1 New York Times bestselling series The Wheel of Time®, Robert Jordan’s never-before published novel, Warrior of the Altaii:

Draw near and listen, or else time is at an end.

The watering holes of the Plain are drying up, the fearsome fanghorn grow more numerous, and bad omens abound. Wulfgar, a leader of the Altaii people, must contend with twin queens, warlords, prophets and magic in hopes of protecting his people and securing their future. Elspeth, a visitor from another world, holds the answers, but first Wulfgar must learn to ask the right questions.

But what if the knowledge that saves the Altaii will also destroy them?

3 Beğeni

image

2 Beğeni

Bu kitabı basacaklarını İthaki yıllar önce söylemişti 2019 falan olabilir :slight_smile:

2 Beğeni

Gregory Maguire

5 yıl sonra isteğiniz gerçekleşmiş olacak aksi bir durum olmazsa. Nuray Önoğlu serinin çevirisini bitirmek üzereymiş, Mustafa Küpüşoğlu alıntıladığına göre Alfa Yayınları’ndan gelecektir.

5 Beğeni

Haziran 2022’de çeviri haberi gelmişti. İthaki olur diye düşünüyordum o zamanlar, üzerinden baya zaman geçti. Alfa’dan geliyor. Güzel bir baskı ve çeviri ile gelir umarım ama alfa fiyat ve özellikle editörlük olarak göz korkutuyor.

4 Beğeni

Harika haber, teşekkürler. Bir de Oz Büyücüsü serisini toplu bassalar harika olacak. Yazabilen varsa yazarsa sevinirim. Yani İş Bankası bir atak yaptı ama o şekilde kaldı. Telif yok, bir şey yok yani şu berbat çevirili Narnia boy boy basılırken Oz Büyücüsü’nün görülmemesi beni üzüyor. Çoğu yayıncı da bir haber 14 kitap olduğundan gerçi.

3 Beğeni

7 Beğeni

4 Beğeni

indir (1)

İlk kitap olmadan olmaz. Bunu ve yukardakini basan çıksa keşke.

5 Beğeni

6 senedir 3. kitabı bekliyorum.

2 Beğeni

Biz Türkçe okuyanlar seri basılsın bitsin okuyalım diye bekliyoruz, siz İngilizce okuyanlar da seri yazılsın bitsin okumayı bitirelim diye bekliyorsunuz hocam. Çile hep aynı :sweat_smile: hep bir bekleyiş var ömür çürüten. Yakın zamanda kavuşuruz hepimiz istediğimiz kitaplara inşallah.

Not: Ben yine ingilizce okumalara tam dalmadım, dalsam iki cephede de savaş vermek zorunda kalırdım sanırım.

5 Beğeni

7 Beğeni

9 Beğeni

bunun hakları ithaki de

1 Beğeni

Ne zaman alındı biliyor musunuz hocam hakları? Yakında alındıysa çok bekletmeden basarlar, alınalı çok olduysa hiç beklentiye girmeyelim basılır diye.

1 Beğeni

valla 6-7 sene oldu sanırım, pandemiden 1-2 sene öncesiydi. eski çalıştığım yayınevinde bunun haklarını almak istemiştik, ajansı ithaki aldı diye cevap almıştık.

2 Beğeni

Bekleyeceğine oku yahu, çok da güzel bir kitap. :+1:

2 Beğeni

Can, İş Bankası ya da Kronik cüret eder sanırım. Doğru düzgün kapsamlı bir biyografisi yok Mann’ın dilimizde.

1 Beğeni

night-lamp-iNSkK
images (8)

images (2)

9781473211919
9781407246376
51D050vxrdL.SX316.SY480.SL500
51i1qfMA-2L.SX316.SY480.SL500
Bakalım hangilerini Bilimkurgu Klasikleri içinde görebileceğiz. Gerçi Broken Sword fantastik. Moorcock’un da ilham kaynaklarından.

16 Beğeni

Non-Stop Metis’ten Yıldız Gemisi adıyla, Gateway Kavram Yayınları tarafından Çıkış Kapısı adıyla, Fall of Moondust ise Baskan Yayınları tarafından Susuz Deniz adıyla Türkçeleştirilmişti diye hatırlıyorum.

Edit: Şunlar olması lazım.

10 Beğeni