Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

IMG_2164

13 Beğeni

14 Beğeni

IMG_2225

13 Beğeni

11 Beğeni

IMG_2210
IMG_2233

13 Beğeni

11 Beğeni

IMG_2296

12 Beğeni

Hepsini istiyoruz. Daha önce baskısı yapılmış olsun veya olmasın, hepsinin basılmasını istiyoruz.

6 Beğeni

Harika eserler, en azından bir kısmı BKK’dan gelecek diye umuyorum.

8 Beğeni

Umarım hocam..

3 Beğeni

Kapakların güzelliği…:heart_eyes:

1 Beğeni

4 Beğeni

Hazır Black Myth Wukong patlamışken birisi şu 1500 sayfalık eseri dilimize kazandırsa. Bilmeyenler için Çin kültürünün en büyük 4 eserinden biri. Maymun kral karakterinin Budizim için yaptığı yolculuğu anlatıyor diye biliyorum. Bu seriyi basa basa @alfakitap basar.

7 Beğeni

City of ember ilk 2 kitap var sanırım. Devamı çevrilmemiş. 4 kitap gözüküyor. İlk iki kitabı aldım. İlkini de bitirmek üzereyim. Devamı yayınlansa güzel olur.

1 Beğeni

Bu dört büyük eserin dilimize kazandırılmaması çok büyük bir kayıp. Sanırım sadece Kızıl Odanın Rüyası dilimize çevrilmiş.

2 Beğeni

Onunda çoğu yerde baskısı tükenmiş.

1 Beğeni

https://www.goodreads.com/book/show/41458663-a-brightness-long-ago

Özellike Al Rassan acilen Türkçeye çevrilmeli.

6 Beğeni
4 Beğeni

Hep bir yerlerden çıkıyor ama şu listede de görünce artık “illallah” dedirtti:

7 numarada hicvi yer alan 3 numara Türkçede yok. Clarissa. Lütfen artık biri el atsın da bu klasiği de keyifle okuyalım.

Ekleme: Yine pek cok yerde karsilastigim Blood Meridian. Cormac McCarthy’nin epey kitabi cevrildi ancak bu henuz beklemede. Bruce Springsteen “Faulkner ile Leone westernlerinin karisimi” diyor, zaten anti-western olarak niteleniyor.

4 Beğeni

4 yıl olmak üzere. Bu kadar yıl yarım yamalak olan ingilizcemi iyi etseydim kitabı okumayı bile bitirmiştim. Ama olsun bu kadarını çevirebilmek bile başarı. Beklemeye devam.

5 Beğeni