Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Biz üçüncüye daldık sen hala ikinin başındasın. Hadi bas biraz gaza. :dash: :slight_smile:

Rob Hayes - Where Loyalties Lie → Buna da bir etkinlik fena gitmez sanki.

3 Beğeni

Deniyorum. :smiley: Yapalım bu sene içinde. Tanrıların Gazabı var daha, Oathbringer da uzun maşallah, hallederiz. :slight_smile:

3 Beğeni

Roger Manvell and Heinrich Freankel ikilisinin yazdığı ikinci dünya savaşı Alman efsaneleri serisini isterdim.

2 Beğeni

Yine Alman efsanesi Goebbels’in dört ciltlik eserinin yayınlanmasını isterdim.

2 Beğeni

7 Beğeni

Martı keşke yazarın bu serisini de bassa. Umarım planları arasında vardır.

8 Beğeni

Dizisi ekimde gelecek malum. Dizinin gazıyla şunu basan çıksa keşke.

3 Beğeni

Herkese merhabalar iyi forumlar ithakinin basacağı bir iki kitapla ilgili bilgi almak istiyorum biri cormac maccarthy nin Kanlı meridyen adlı kitabıyla ilgili basılacak denildi bilgi var mı ?
İkincisi Arthur c. Clark RAMA serisi vardı onu da basacaklari yönünde bilgi vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı
Yanıt verirse naçizane teşekkür ederim

2 Beğeni

2 kitap için en son temmuz ayında açıklama geldi. Kan Meridyeni için az kaldı diye umduklarını söylediler. Metin biraz zormuş sanırım çeviri açısından. Rama için temmuz başında bandrol alındı, basılmasını bekliyoruz.

3 Beğeni

Keşke şu Uzay Destanı serisini tamamlasalar okumaya başlasam. Arsen Lupen 2 kitabını bastılar ondan beri ses seda yok.

4 Beğeni

Uzay Destanı 'nın tamamlanmasını ben de bekliyorum. Hazır çevirileri kullanmalarına rağmen çok uzun süre bekletiyorlar. İthaki modern 2 haftada bir yeni kitap geliyor mesela. Bkk için de böyle devamı beklenen seriler araya sıkıştırılabilir. Mesela eylül başı UD3’ü bassa ayın sonunda da yine o ay basacağı kitabı bassa hem biz aylarca/yıllarca beklemeyiz hem de bkk serisinin yeni kitapları aksamaz. En azından seri kitaplar için böyle bir yol izlenmeli.

Uzay Destanı (2)
Mars üçlemesi (2)
Hyperion (3)
Rama (4)

11 kitap var seri olarak basılacak ve UD ile Rama hazır çevirili. Senede 11/12 kitap basıyorlar bkk’dan. Ard arda basmak istemeyince en az 3-4 yıl beklemek gerekiyor serilerin tamamlanması için. Bu yoldan İthaki’nin dönmesi lazım. Zaten 180 kitap falan olacak gibi duruyor bkk kitaplığı. Basacak çok kitap varken gerek yok okuru bekletmeye. 5 yıl sonra ne olacağı meçhulken (nükleer savaş falan çıksa biz beklediğimizle kalacağız çünkü o saatten sonra kesin basılmaz :joy:) ince hesaplara gerek yok eyyyy Ithaki.

7 Beğeni

Araya normalde pek satmayacak kitapları nasıl iteleyecek peki? :smiley:

3 Beğeni

O zaman şöyle yapsın. Seri kitap ile satmayacak kitabı birleştirip tek kitap olarak bassın. Kesin satış garantili yol :sweat_smile:.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam

1 Beğeni

Yaparlarsa forum olarak seni buluruz :smiley: Yurtdışında örnekleri var aslında, Wilbur Smith’in ciltli kitaplarına bakarken denk geldiydim. Aynı yazarın az ve çok satan kitaplarını ya da bilinen yazarla bilinmeyeninkini tek cilt yapıp satıyolarmış.

3 Beğeni

8 Beğeni

İthaki editörü duyurdu geçen aylarda. Haklarını almışlar. Oradan çıkacak.

3 Beğeni

Görmemiştim, çok sevindim. Umarım çok bekletmezler

3 Beğeni

1000103743

7 Beğeni

10 Beğeni