Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Maurice Druon (Lanetli Krallar) ve Steven Saylor (Roma Sub Rosa) ile birlikte, tarihi kurgu kategorisinde;

1 Beğeni

Eğlenceli de olsa çerezlik bir kitap. Etkinliğini yapmıştık, göz atabilirsiniz. Spoiler içerecek bir hikayesi yok zaten.

1 Beğeni

Tüm seriyi okudunuz mu? 8.kitabı çıkacak yakında. Konusu çok hoşuma gitti benim. Kesinlikle dilimize kazandırılması lazım. Zaten hemen alırım.

1 Beğeni

Sadece ilk kitabı okudum, keyifli olsa da konusunun olmaması ve progression kısmının çok fazla sayı içermesi devam etmemi engelledi. Ben bilgisayar oyunlarını okumak yerine oynamayı tercih edenlerdenim diyeyim. :slight_smile:

1 Beğeni

Anladım. Benim de tam tersi PC oyunları ile hiç alakam yoktur. Şimdi sizin okuma etkinliğine baktım.Okurken oynanıyor deyince daha da merak ettim. Zaten puanları aşırı yüksek daha da dikkatimi çekti. Birkaç yayınevine sordum çalışmalar sürüyor dediler ama bakalım, çok istiyorum çıkmasını.

2 Beğeni

Progression’ın zirvesi -bence- Cradle’dır. Ben de bu seriyi basarlar da herkes okuyabilir diye umut ediyorum ama hiç bir hareket yok.

3 Beğeni

Animasyonu gelse de izlesek Lindon’ı. :drooling_face:

2 Beğeni

Kaos’un Şarkısı Serisinin ilk kitabı Ascendant, Holt Cook adlı genç bir mutfak görevlisinin hikâyesini anlatır. Holt, ejderha binicileri tarafından yönetilen bir düzende, kusurlu kabul edilen bir ejderha yumurtasını kurtararak, kör bir ejderha olan Ash ile bağ kurar. Bu bağ, hem Holt’un hem de Ash’in toplum tarafından dışlanmalarına neden olur. Ancak yaklaşan bir tehdit olan Scourge (ölümsüz ordular) karşısında, Holt ve Ash’in benzersiz bağları ve Ash’in sihirli çekirdeğinden gelen güç, savaşın kaderini değiştirebilir.

3 Beğeni

51Qk2+fXy7L.SX316.SY480.SL500

Keşke bir yayınevi bu kitabı çevirse.

9 Beğeni

İlk 2 kitap Young Adult okurlar için korkunç kapaklarla basılmış. Devamıyla birlikte yeniden el atılması dileğiyle.

2 Beğeni

Hazır bir ödüle de aday gösterilmişken bir babayiğit yayınevi yazarın tüm kitaplarına el atsa keşke. Bunu en iyi Eksik Parça yapar çünkü T. Kingfisher basıyor ki Fletcher, Kingfisher’a 10 basar. Bunu basan 10’u da basar. Mükemmel bir söz oyunu oldu.

Bir diğer aday İthaki. O da ödüllü kitapları seviyor. İnşallah Fletcher’ın kitabı alır ödülü de Ithaki de basar. Buraya söz oyunu uyduramadık :grin:.

5 Beğeni

Bi bassalar hakkatten ne güzel olacak. Eksikparça’ya totemi robot denetmenimiz @SJack vasıtasıyla yapıyoruz, daha hızlı ulaşıyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Normalde sonraki gün buna bir cevap verecektim ama unutmuş gitmişim. Kusuruma bakmayın. Kaynağım herhangi bir planları yok benim bildiğim dedi. :slight_smile:

2 Beğeni

Olmalı! :smiley: Teşekkür ederim yanıt için, muhtemelen sadece İthaki’nin radarındadır öyleyse, onların da eli kolu dolu.

@Lorien_archers Şimdilik Fletcher severler derneğimiz 3 kişi olarak devam edecek gibi. :slight_smile:

2 Beğeni

Çok merak ettiğim bir yazar.

2 Beğeni

Merakın yersiz değil hocam, dediğimiz kadar var, iyi bir yazar, dili de iyi, kurgu ve karakterler de güzel.

2 Beğeni

Valla ben yukarıda paylaştığım novellayı şu an okuyorum. Obsidyen evreninde geçiyor gibi biraz. Şöyle bir alıntı bırakayım ilk bölümden.

Someone at the bar started singing in a whiskey-rasped voice. Something about obsidian hearts, made brittle with time, shattering at the loss of a love. In moments half the room took up the song and Tash decided they were all lucky he didn’t still have a knife.

Bu arada ikinci bölümün dili karakteri gibi çok enteresandı.

2 Beğeni

Yorumlara da bi göz attım da, şans verilir her türlü. İkinci bölüm iblisin povu sanırım, farklı yazardanmış zati.

@isos81 Goodreads’e dalınca şöyle de bişeyle karşılaştım, Rob J. Hayes’in yüksek puanlı epik fantezi üçlemesi;

4 Beğeni

Rob Hayes 2017 SPFBO’yu kazandığından beri listemde, bir türlü fırsat bulamadım. Çok merak ettiğim bir yazar, puanı da yüksek. TBR listeme bir seri daha eklediğin için teşekkürler. Şimdi okuma şansı bulamadığımdan içim içimi yiyecek bir seri daha oldu. :slight_smile:

Bu arada başka serileri de varmış. Ne üretken bir yazarmış, tebrikler Rob. :clap:

2 Beğeni

Where Loyalties Lie’ı da okuyacaktık güya, tanışırız elbet Rob’la da.
Senin eklediklerinden birine karşılık sayabilirsin. :innocent:

SA’a da daldırdınız beni de, anlık halim;

3 Beğeni