Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Gök Cennetin Altında kitabına bakarken şöyle bir kitap gördüm Goodreads ve şöyle bir yoruma rastladım. Galiba yorum @M3rett0 hocama ait . Dilimize kazandırılır umarım.

https://1000kitap.com/gonderi/82192276

3 Beğeni

Evet benim. 5 sene olmuş okuyalı, hala mı çevrilmedi yahu.

2 Beğeni

5 sene sonra da aynı cümleyi söyletmezler sana umarım. Başlık mı açsak niye çevrilmediğine anlam veremediğimiz eserler diye.

2 Beğeni

Bir de Tigana var, bu ikisi en ünlü 2 eseri. Sanırım o da çevrilmedi henüz. Bunlar dururken gidip alakasız bir kitabını çevirmişti Pegasus (muydu?). Onda da biraz kadın okurlar hedeflenmiş olsa gerek.

1 Beğeni

1 senedir bekliyorum çevrilmesini. Temeraire serisini hâla basan Pegqsus bunu da basar birgün elbette.

1 Beğeni

Gök Kubbenin Altında’yı çevirmişti. Yok Tigana da çevrilmedi, neden en bilinen eserlerini bassın ki? :sweat_smile:

2 Beğeni

Mick Herron kitaplarının çevrilmemesi ilginç. Slow Horses beğendiğim bir dizi olduğu için daha önce fark etmiştim zaten çevrilmediğini ama reisin diğer serisi olan The Oxford Investigations dan uyarlanan yeni dizi Down Cemetery Road’a başladım şimdi. O da iyi çıktı :slight_smile: . Çevrilirse polisiye severler hoşlaşır gibime geliyor.

4 Beğeni

Hakikaten şaka gibi, akıl alır gibi değil böyle bir yazarın kitaplarının - hele ki dizisi ta 5 sene önceden ses getirmesine rağmen - çevrilmemesi…

3 Beğeni

Şu sıralar üst üste araştırmalar yapıp denemeler yazmaya çalıştığım, Afro-sürrealizmin temel yapı taşı konumundaki Henry Dumas’ın kısa hikâyelerinden oluşan Echo Tree kitabının çevrilmesini aşırı istiyorum ama yakın zamanda mümkün gözükmüyor maalesef.

3 Beğeni