Benim de Oğuz Atay’dan okuduğum ilk kitaptı. Çok etkilenmiştim. Sabahattin Ali’nin İçimizdeki Şeytan’ındaki gibi toplumun çarpıklıklarıyla, sahte aydınlarla derinden ve ince bir mizahla alay ederdi Oğuz Atay. Bence bir Camus veya Sartre kadar da iyi bir filozof-yazardı.
Keşke dinlemek yerine okusaydın, ama kitap öykülerden oluştuğu için belki de o kadar farkı olmaz; umarım hakkını verebilmişlerdir.
En beğendiğim seslendiren var, seslendirmede sorun olmayacağına eminim. Okuma fırsatım olsa exurb a bakardım.
Ben pek öykü kitabı sevmiyorum. Bakalım bu görüşüm değişecek mi?
İhtimal vermiyorum beğenmemene. (ama beğenmezsen çok fena dalacağım. Ona göre pürdikkat dinle yine de.)
Bayağıdır ara vermiştim, dönüş yapayım. Zaten yıllık abonelik de yaptım, hakkını vermek lazım.
Kitabı @Tobizume’den gördüm.
Sesli kitaba alışma çabalarım. Aslında başka bir kitapla başlamıştım ama dinlerken uyuyakalınca buna geçtim. İş çıkışı serviste okuyorum arada içim geçse de (kitapla alakalı değil sesli kitap dinlemek beni uyuklatıyor😅) güzel gidiyor.
Çok dikkat gerektirmeyen, arabada, iş yaparken vs arka planda dinlemek için uygun bir kitap. Favori Verne kitaplarım arasına girmese de keyifliydi.
1.25 hızla başlasam da 1.5 idealdi.
Hop Çiki Yaya polisiyelerini çok merak ediyordum ama baskısı olmadığı için okuyamamıştım. Storytel’de bulmuşken hemen çöktüm tabi. İş çıkışı serviste dinleyebildiğim için henüz başlarındayım ama en azından dinlerken beni uyutmadı diyebilrim😂
Normalde Ferhan Şensoy kitaplarını okumayı tercih ediyorum ama bu kitabı Murat Eken seslendirdiği için bir istisna yaparak dinleyeceğim.