Ben de "Geceyarısı Kütüphanesi"ni dinledim. Okula giderken ve gelirken dinleye dinleye bitti.
Seslendiren Sezin Akbaşoğulları, harika seslendirmiş. Zevkle dinledim. Kitap çok görsel olduğundan sesli dinlemesi çok keyifliydi (tuhaf bir cümle oldu farkındayım).
Ben daha bitiremedim ama güzel bir kitap. Seslendirmeyi ben de beğendim.
Ikinci denemem de başarısız oldu. Bir ara okurum artık. @Tobizume ve @periyodiknesriyat övgüsü sebebiyle ben de başladım.
Burası Radyo Şarampol - Şükran Yiğit
Henüz bitmedi ama diliyle, hikayesiyle, roman kişileriyle çok beğendiğim bir kitap. Matbu olarak okumak isterdim. Dinlemesi de çok keyifli. Bol diyaloglu. Zaten Deniz Yüce Başarır’ın sesi, vurgusu harika.
Sporda ilk dakikalarını biraz dinleyeyim dedim, güzel gelince devam ettim. Çocuk ile bakıcı robot ilişkisi orijinal bir fikir değil ama yine de güzel ve akıcı gidiyor.
Valla harika, ben İngilizce dinleyemiyorum. Dinleyebilsem Audible’ı (ya da torrenti ) sömürürdüm.
Fakirlikten ingilizcemiz gelişti valla. Aslında seslendirmene ve kitap konusuna göre çok değişiyor benim de anlama düzeyim. Mesela The Emperor’s Soul’un GraphicAudio versiyonunu dinledim, tiyatro gibi olan, yarım yamalak anca anladım tüm keyfimi kaçırdı.
Koci Suzuki - Halka. İthaki basdığından beri devam kitaplarını bekliyorum, hepsi çıksın alıp okuyayım. Ama ikinci kitabın bile kaderi belli değil, ben de daha beklemek istemeyip dinlemeye başladım. Sevdim, bayağı sürükleyici.
Koci Suzuki - Sarmal
Başlarda sıkıcıydı ama sonra güzel devam etti. Kitabın eksisi hiç korkutamaması oldu.
Halka ile bağlantısı var mı? Halka okuyacağım yakın zamanda, bunu da hazır etmeli miyim?
İlk kitaptaki sorunları o kitap içerisinde bitmiş sayabilirsiniz. Ama soruların cevabı ikinci kitapta veriliyor, tabi olaylar daha geniş kapsamlı olmaya başlıyor.