Baktım kitap okuyamıyorum, dinlemeye başladım.
Okurken yarıda bıraktığım kitabı dinleyerek biteceğim. Kadın seslendirmenin ses tonu harika. Normalde çok haz etmem ama çok güçlü sesi var.
En son aylar önce kitap dinleyebilmişim. İyi gidiyor şimdilik.
Kitap, kırmızı kazaklının. Teknik bir kitaptan ziyade partinin görüşleri hakkında genel bir fikir edinme açısından gayet güzel.
Aslında başka bir kitap vardı aklımda ama bu kitabın yorumları çok iyiydi. Seslendirme de çok iyiymiş. Bakalım sevecek miyim.
Güne bu sesli öyküyle başladım. Gecikmiş adalet hakkında tüyleri diken diken eden bir öykü. Hem öyküdeki ruhsal tasvirler hem de seslendirme muhteşem.
Atsineği’ni ilk olarak @alper’den görmüştüm sanırım. Kitap başlarda biraz elimde süründü ama harika bir kitapmış. Hele sonu, on numara idi.
Sıradaki kitap Kaymaz’dan.
Sesli kitap bana göre değil, odaklanamıyorum. Ama seslendirme çok iyi, İlk defa yarım saatten uzun bir kitap dinleyebildim. Güzel gidiyor…
Kaymaz’ın beğenmediğim ilk kitabı Nefha oldu. Seslendirme de çok iyi değildi, etkisi olmuştur mutlaka.
Yine forumda gördüğüm yazarlardan. Beğenirsem dizisini de izlerim.
Harry Potter serisini dinliyorum, 5.kitaptayım. Uyumadan önce dinliyorum genelde, çoğu yeri kaçırdım muhtemelen, ama Tilbe Saran’ın seslendirmesini çok sevdim hem de yakalaması kolay bir kitap.