Dinliyorum | Sesli Kitap

Baktım kitap okuyamıyorum, dinlemeye başladım. :four_leaf_clover:

8 Beğeni

6 Beğeni

Henüz bitti. Güzeldi ama bir Leyleklerin Uçuşu kadar etkilemedi.

6 Beğeni

Okurken yarıda bıraktığım kitabı dinleyerek biteceğim. Kadın seslendirmenin ses tonu harika. Normalde çok haz etmem ama çok güçlü sesi var.

7 Beğeni

4 Beğeni

Uzuuuunca ara verdikten sonra hikayeye devam.

8 Beğeni

6 Beğeni

En son aylar önce kitap dinleyebilmişim. İyi gidiyor şimdilik.

Kitap, kırmızı kazaklının. Teknik bir kitaptan ziyade partinin görüşleri hakkında genel bir fikir edinme açısından gayet güzel.

5 Beğeni

Aslında başka bir kitap vardı aklımda ama bu kitabın yorumları çok iyiydi. Seslendirme de çok iyiymiş. Bakalım sevecek miyim.

8 Beğeni

Güne bu sesli öyküyle başladım. Gecikmiş adalet hakkında tüyleri diken diken eden bir öykü. Hem öyküdeki ruhsal tasvirler hem de seslendirme muhteşem.

5 Beğeni

Sabah iş öncesi dinlemek nereden estiyse :slight_smile:

6 Beğeni

Hem okuyorum hem dinliyorum ilginç bir şey oluyor.

4 Beğeni

4 günde bir gelen Akın Altan dinleme zamanı :slight_smile:

4 Beğeni

Atsineği’ni ilk olarak @alper’den görmüştüm sanırım. Kitap başlarda biraz elimde süründü ama harika bir kitapmış. Hele sonu, on numara idi.

Sıradaki kitap Kaymaz’dan.

4 Beğeni

Sesli kitap bana göre değil, odaklanamıyorum. Ama seslendirme çok iyi, İlk defa yarım saatten uzun bir kitap dinleyebildim. Güzel gidiyor…

5 Beğeni

Kaymaz’ın beğenmediğim ilk kitabı Nefha oldu. Seslendirme de çok iyi değildi, etkisi olmuştur mutlaka.

Yine forumda gördüğüm yazarlardan. Beğenirsem dizisini de izlerim.

7 Beğeni

Beğendim Eroğlu’yu. Diğer kitabını da dinlerim.

İlk Hamsun’um.

2 Beğeni

Harry Potter serisini dinliyorum, 5.kitaptayım. Uyumadan önce dinliyorum genelde, çoğu yeri kaçırdım muhtemelen, ama Tilbe Saran’ın seslendirmesini çok sevdim hem de yakalaması kolay bir kitap.

4 Beğeni

Güzel bir aşk romanı idi. Hamsun ile devam.

3 Beğeni

Benoni güzeldi ama yarım kalmış hissi verdi. Rosa devam kitabıymış.

5 Beğeni