Dinliyorum | Sesli Kitap

Bunu pek beğenemedim. Bu iki kitabı okuyan varsa yanıt verebilir mi?

Bu Rosa, Benoni ile nişanlı iken neden ayrılıp eski nişanlısı ile evlendi? Bir ara Mak ile konuşurken “Onla evlenmem gerekiyordu” gibi bir şey dedi ama o sebep neydi, ya ben kaçırdım ya hiç açıklanmadı.

Sıradaki kitap.

4 Beğeni

Forumda çok övülünce ben de dinlemeye başladım.

6 Beğeni

Ben çok severim. Siz de beğenmişsinizdir umarım.

Sezgin Kaymaz & Emre Melemez ikilisi :heart:

4 Beğeni

Seslendirme çok hoşuma gitti, hala devam ediyorum dinlemeye.

2 Beğeni

Bu kitap ilkinden daha güzel.

4 Beğeni

Leviathan uyanıyor. Kaç ay önce bitirdim. Bu seriden beklentim bayağı yüksekti, çok övülmüştü. Nedense hiç beğenmedim. Dizinin de ilk bölümünü zor bitirdim.

5 Beğeni

Serinin şimdilik son kitabı. Notu biraz düşük ama dinleyelim bakalım.

2 Beğeni

@alper’de görmüştüm sanırım. Netflix de bir ara dizisini mi yapıyordu neydi.

3 Beğeni

Aslında öncesinde “Ucunda Ölüm Var” okunsa - dinlense daha iyi olur.

Ucunda Ölüm Var
Aşıklar Bayramı
Babamın Bağlaması

sırası ile okumak daha iyi olur.

2 Beğeni

Bu varmış Storytel’de ama üçüncü kitap henüz yok. Direkt ikinci ile başlarsam çok şey kaybeder miyim? Henüz 30-40 dk dinledim, bırakabilirim ama çok elzem değilse devam edeceğim. Bu seslendireni pek sevmiyorum, kitaba da hiç uymamış (zaten birinci tekil erkek şahsı kadın niye seslendirir anlamış değilim).

2 Beğeni

Ben de aslında bilmediğimden dolayı önce Aşıklar Bayramı 'nı okumuştum. :slight_smile: Sonra Kemal Varol’un yazdığı ne varsa okumaya başladım. :slight_smile:

Çok elzem değil, Aşıklar Bayramı karakterleri Ucunda Ölüm Yok kitabının olay örgüsü olarak devamı gibi değil zaten. Heves Ali’nin kendisi yok ama adı var gibi bir şey. :slight_smile:

3 Beğeni

Bunu da sanırım @melih öneriyordu.

4 Beğeni

Arkadaşlar geçen sene storytel üyeliğini yıllık almıştım, arada dinliyordum.
Şimdi baktım üyelik bitmiş, karttan para çekmeye çalışmış çekememiş üyelik iptal olmuş.
Baktım yıllık üyeliğe 900 lira istiyor, geçen sene az dinlesem de 300 liralık yıllık ücret rahatsız etmiyordu. Şu anda az kullandığım bişeye bu kadar para vermek istemiyorum.
Kampanya vs bilen var mıdır?

2 Beğeni

Beni yanlış etiketlemişsin hocam bana bildirim gelmedi, tesadüfen şimdi gördüm :smiley:

Evet Sus Barbatus çok iyi bir seridir. Okuyun, dinleyin hoşunuza giderse ne mutlu benim için :slight_smile:

1 Beğeni

Bana 800 tl dedi yıllık üyelik için. Öğrenci kampanyası var sanırım bir de. Ben dinlediğim için yenilerim. 800 tl 3 hamburger parası. :slight_smile:

Telefondan yazmıştım, onda da klavye önceki yazılanı otomatik gösteriyor. Sonradan fark ettim ben de. :slight_smile:

3 Beğeni

Sevdin mi? Yorum falan görmedim pek sevmedin sanırım :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Henüz bitirmedim, çok yavaş ilerliyorum. Ama gayet iyi gidiyor şimdilik.

2 Beğeni

Eğer siz de benim gibi kaygı bozukluğu yaşıyorsanız aşağıdaki iki kitap ilginizi çekebilir. Ben çokça faydalandım. Satın alıp deftere notlar almayı planlıyorum.

Yalnız uyarayım, bu kitaplar sihirli değnekler değil, eğer öyle bir şey arıyorsanız bulamayabilirsiniz. Bu kitaplar insanın kendi içine yolculuğuna rehberlik ediyor.

İkisi de @Agape tavsiyesi.

8 Beğeni

Hocam bu hangi platformda ?
Asimov eserleri yok sesli kitap olarak

Bu arada 23 saat sesli kitap ???
İki kitap birlikte ancak iki günde uyumadan dinlenebiliyor :slight_smile:

3 Beğeni

Tane tane okudukları için normal hızda dinlemek işkenceye dönüşüyor. Kendi okuma hızınıza göre hızlandırabilirsiniz.