Bunu pek beğenemedim. Bu iki kitabı okuyan varsa yanıt verebilir mi?
Bu Rosa, Benoni ile nişanlı iken neden ayrılıp eski nişanlısı ile evlendi? Bir ara Mak ile konuşurken “Onla evlenmem gerekiyordu” gibi bir şey dedi ama o sebep neydi, ya ben kaçırdım ya hiç açıklanmadı.
Leviathan uyanıyor. Kaç ay önce bitirdim. Bu seriden beklentim bayağı yüksekti, çok övülmüştü. Nedense hiç beğenmedim. Dizinin de ilk bölümünü zor bitirdim.
Bu varmış Storytel’de ama üçüncü kitap henüz yok. Direkt ikinci ile başlarsam çok şey kaybeder miyim? Henüz 30-40 dk dinledim, bırakabilirim ama çok elzem değilse devam edeceğim. Bu seslendireni pek sevmiyorum, kitaba da hiç uymamış (zaten birinci tekil erkek şahsı kadın niye seslendirir anlamış değilim).
Ben de aslında bilmediğimden dolayı önce Aşıklar Bayramı 'nı okumuştum. Sonra Kemal Varol’un yazdığı ne varsa okumaya başladım.
Çok elzem değil, Aşıklar Bayramı karakterleri Ucunda Ölüm Yok kitabının olay örgüsü olarak devamı gibi değil zaten. Heves Ali’nin kendisi yok ama adı var gibi bir şey.
Arkadaşlar geçen sene storytel üyeliğini yıllık almıştım, arada dinliyordum.
Şimdi baktım üyelik bitmiş, karttan para çekmeye çalışmış çekememiş üyelik iptal olmuş.
Baktım yıllık üyeliğe 900 lira istiyor, geçen sene az dinlesem de 300 liralık yıllık ücret rahatsız etmiyordu. Şu anda az kullandığım bişeye bu kadar para vermek istemiyorum.
Kampanya vs bilen var mıdır?
Eğer siz de benim gibi kaygı bozukluğu yaşıyorsanız aşağıdaki iki kitap ilginizi çekebilir. Ben çokça faydalandım. Satın alıp deftere notlar almayı planlıyorum.
Yalnız uyarayım, bu kitaplar sihirli değnekler değil, eğer öyle bir şey arıyorsanız bulamayabilirsiniz. Bu kitaplar insanın kendi içine yolculuğuna rehberlik ediyor.