Bunları gördüm, en yenisi 3 yıl önce yüklenmiş. Kısa kısa videolar da olunca başka bir hesap var sanmıştım.
Aşk’tan sonraki ilk Elif Şafak kitabım. Bir ara bir başka kitabını deneyip devam etmemiştim sanki. Hayal meyal hatırlıyorum, o yüzden buna ilk diyebiliriz.
Gün boyunca okuyup, yazmak ve bilgisayar, akıllı telefon ile geçirince gözlerim artık dayanamıyor. Yorulduğunu ve ağrıdıklarını hissediyorum. Son zamanlarda düzenli olarak gözlerimi dinlendirmeye karar vermemle. Bu zamanları müzik dinlemek dışında nasıl değerlendireceğimi bilemiyordum. Sesli kitap olayı aslında çok uzak olmadığımız zamanlarda popüler olan fakat günümüzde unutulmuş bir tercih. Görme ve işitme duyusuna aynı anda hitap eden cihazların etkisi radyo zamanlarının görsel sanatlarını işitsel kaynaklara nasıl çevirdiğini unuttuk dersem abartmış yada ıskalamış olmam. Bende bu kitleye dahilim aslında. Dinleyerek bir kitaba hakim olamayacağımı tam manası ile anlayamayacağımı düşünürdüm. Deneme isteğim çok olmasına rağmen bir türlü harekete geçmemiştim. Bu başlık bana bir ilham kaynağı oldu. Tüm Kayıp rıhtıma teşekkür etmek istiyorum. Daha iyi adapte olmamı sağlayacağını düşündüğüm için okumuş olduğum bir kitaptan başlamayı tercih ettim. Bu TRT Dinle uygulamasından Sabahattin Ali - Kürk mantolu Madonna eseri.
Umarım çok seversiniz. Ben bitiyorum bu hanımefendiye.