Ben izlemedim ama film uyarlaması varmış. Film de genel de çok beğenilmiş.
Ben çok uzun zaman önce izledim sanırım ama en ufak bir şey hatırlamıyorum. Filmde Okan Bayülgen oynamış, kitabı da o seslendiriyor. Ben kitabı dinlerken sen de filmi izle, sonra kritik yaparız.
Bak seeeen. You tube versiyonumu?
Storytel’de Murat Eken seslendirmiş bu kitabı. Eken favorimdir, şiddetle tavsiye ederim.
Evet, benim de ilk youtube deneyimim oldu
Öyle mi, Satranç’ı dinlemiştim en son Eken’den
Ben bunu dinledikten sonra Silmarillion a başlamıştım.
Saatlerce yuruturdu dinlerken.
Birde Okan Bayülgenden Satranç güzeldi.
Rüştü Asyalinin seslendirmeli kitaplarında güzel.
Yazar hakkında hiçbir fikrim yok. Mazlum Kiper diye başlıyorum, pişman etmez umarım.
Not: Storytel puanı tamken, 1000kitap’ta 1 puan vermişler. Ya müthiş ya rezalet bir şey bekliyor sanırım beni.
Sanki yanlış başlığa gönderilmiş gibi oldu.
Aaa, ben “Şu an ne dinliyorsunuz?” başlığı gibi gördüm. Çok pardon.
Podcast pek sevmesem de bir şans vereyim dedim. Beğenirsem devam ederim seriye. Çokça kitap var.
Edit: Mükemmeldi, bayıldım. Uzun zamandır bu kadar leziz bir söyleşi dinlememiştim. Martin Eden’i okumuş herkese tavsiye ederim. Hatta Storytel hesabı olmayanlar için YouTube linkini bırakayım.
Podcastler güzel oluyor, özellikle yazarların kendini ve kitaplarını tanıttıkları daha da güzel oluyor. Konuşmasına göre okumaya karar verdiğim veya vazgeçtiğim çok yazar oldu. Aşağıya tavsiye ettiğim podcastlerin linklerini bırakıyorum, bunlar aynı zamanda Storytel’de de var.
@Okuryorum tavsiyesi. Daha önce okurken yarım bırakmıştım. Şimdi 1.5 hızda gayet iyi gidiyor.