İlk İclal Aydın kitabım. Ön yargılarımdan uzak olarak dinleyeceğim. Umarım cıvık bir kitap değildir.
Şu an Wizard’s First Rule kitabını ingilizce olarak dinlerken bir yandan da elimdeki kitapla (elimdeki kitap da ingilizce) takip ediyorum. Ama farklılıklar var. Bazı yerlerde ki cümleleri adam farklı söylüyor. Kitabın orijinali ingilizce ama basımları (artık her ne deniyorsa adına) yine de farklı mı acaba? Çok garip…
Künyelerine bakabilirsin. Storytel’dekinin yayımcısı RosettaBooks olarak görünüyor.
Bu sabah yürüyüşe çıkarken dinlemeye başladım, eve dönerken de bitti. Çok beğendim. İlk kez sesli kitap dinliyorum, güzelmiş ![]()
Çamaşırları katlarken sesli kitap dinlemek çok güzelmiş
Sabah saatlerinde çamaşırlarla boğuşmayı hiç sevmem, ama kitabı dinlerken hemen bitti bile.
Becoming Sherlock artık Storytel de diye 50 tane reklam izledim YouTube da
Bu kadar reklama güzel bir iş çıkarmışlardır umarım, iyi okumalar.
Teşekkürler. Storytel kullanmaya yeni başladım, reklam falan görmedim hiç. İçinde “Sherlock” kelimesi geçtiği için ilgimi çekti sadece, şimdilik güzel gidiyor. Sherlock serisini bitirdiğimden beri özlüyordum onları, şimdi de özlem gideriyoruz. Ağır okumaların arasına alınacak sürükleyici bir atmosferi var. ![]()