Dinliyorum | Sesli Kitap

Yeşil Gece - Reşat Nuri Güntekin

4 Beğeni

Lovecraft - Cthulhu’nun Çağrısı

5 Beğeni

Keyifli dinlemeler. Yakın zamanda kitabı okudum, çok güzeldi.

2 Beğeni

Senden görmüştüm zaten. :slight_smile:

2 Beğeni

Ne güzel, vesile olmama sevindim.

2 Beğeni

Forsa Halil - Reşad Ekrem Koçu.

6 Beğeni

6 Beğeni

Kırmızı Buğday - Ahmet Büke.

@BiblofilYouTube tavsiyesi.

6 Beğeni

Robert McCammon - Usher’s Passing.

Yazardan okuduğum ilk kitaptı güzeldi, sevdim.

6 Beğeni

Hüüğğ. Keşke ben de İngilizce dinleyebilsem. Ne cevherler var. :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Ben de İngilizce rahat okuyabilseydim keşke diyorum.

3 Beğeni

5 Beğeni

Kitapları alınmış ama okunma sırası gelmemiş bu iki seriye dinleyerek girmeye karar verdim, önümüzdeki hafta beni oyalarlar. Bunları bitirene kadar gözler de iyileşir, sonra farklı kitaplara bakınırım artık uygulamada.

5 Beğeni

Açlık Oyunları’nı dinlemenizden çok okumanızı tavsiye ederim. Güzel bir seridir. Son iki kitabını okumadığım için yorum yapamıyorum ancak filmleri imdada yetişti. :blush::vulcan_salute:

2 Beğeni

İlk kitabın seslendirmesi gayet iyi ancak 2 ve 3 çok fena dinleyemedim. Onları okuyacağım artık, ben de filmlerini izlediğim için ne zaman sıra gelir okumaya emin değilim.

2 Beğeni

Son iki kitaptan kastım üçleme dışındaki kitaplar. Hasatta gündoğumu ve Kuşların ve yılanların şarkısı. Pek de iyi çeviri ve yorum olmayınca almadım açıkçası.

3 Beğeni

Şimdilik seslide denk gelmesiyle şans buldu zaten bunlar, yoksa yine yıllarca bekler okunmayı :joy: . Sarmazsa bırakabilirim ama, kitapları da var evde nasıl olsa.

@SED aynen yukarıda görmüştüm senin dinlediğini, ondan sonra ekledim hatta listeme :grinning_face_with_smiling_eyes: . Deneyeceğim bakalım.

3 Beğeni

Sokrates’in Savunması - Platon

3 Beğeni

Tim Powers - Dinner at Deviant’s Palace

Zamanında yazarın Anubis Kapıları kitabını çok beğenmiştim. Bu ay da Gizemli Denizlerde eserini dinlemeye başladım, bir türlü sevemeyip bıraktım. Bu kitabı sevdim, çerezlik,eğlenceli. İlk bölümden son bölüme kadar sürekleyiciydi. Kitabın seslendirilmesiyse muhteşem!

4 Beğeni

Bozkurtlar - Hüseyin Nihal Atsız

6 Beğeni