Dinliyorum | Sesli Kitap

Claire North - Harry August’ın İlk On Beş Hayatı

3 Beğeni

4 Beğeni

Harry Harrison - The Stainless Steel Rat Sings the Blues

4 Beğeni

Glen Cook - The Black Company.

Serinin ilk kitabı, sevdim, devam ederim.

4 Beğeni

Ben ilk 3 kitabı okumuştum. Beklediğim kadar iyi değildi ama kötü de değildi. 10. kitap çok iyi demişti @M3rett0 ki bu da umut verici, seri ilerledikçe kötüleşmiyor demektir.

3 Beğeni

Her kitabının farklı bir havası var. Devam ederseniz 3.’den sonra Silver Spike’ı da okuyun arada.

2 Beğeni

İzlediğim videolarda çok övenler bile '“türünün ilklerinden, derinlik yok” diyorlardı, o yüzden benim beklentim düşüktü, düşündüğümden iyi çıktı. İlk 3ü kesinlikle okurum, sonrası meçhul.

2 Beğeni

Mutlaka okurum, teşekkürler.

1 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

Ben okumaya geçtim, sen dinlemeye. Yer değiştirmiş gibi olduk. :slight_smile:

1 Beğeni

Hahaha ben hem okuyorum hem dinliyorum ama :grinning_face_with_smiling_eyes:. Ay sonuna kadar devam ediyor Storytel üyeliğim, dinlemede tekrar hız arttırdım o yüzden. Ama devam eder miyim bilemiyorum, sesli kitap kütüphanesi çok zayıf bence.

Havalar biraz daha güzelleşsin açıkhava yürüyüşleri başlayasım var, belki o zaman yenilerim üyeliğimi :grinning_face_with_smiling_eyes: Ama ilgi alanlarımda dinleyecek şey bulmak zor, yeni kitap da çok az ekleniyor.

1 Beğeni

Ben de öyle düşünüyordum başlarda. Aradığım merak ettiğim kitapları bulamıyordum. Ama bu sayede asla tanışamayacağım yazarlar ile tanıştım. O yüzden burayı biraz da genel sevdiğim türün dışında kalan kitaplar için kullanıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni