@Fahrettin önerisi.
Bende şu an Havaalanını dinliyorum. Ferit çok daha iyi bence ve bana daha çok hitap ediyor.
2 bölüm dinledim ve gayet iyi gidiyor Ferit Aziz Kara. Sonrasında Mucizeler Şarkısı’nı dinlemek istiyorum.
Harika giden bir serinin rezalet sonu beni şoke etti. Bu kadar kötü bir son beklemiyordum. Hatta bitince, “Nasıl yani, nasıl bitti, bitmiş olamaz” dedim. @Fahrettin hocam siz nasıl buldunuz sonunu?
Sırada bir başka Storytel Original sesli kitabı olan Mucizeler Şarkısı var, üstelik fantastik etiketi de var. Umarım severim.
@isos81 sonuna direk sövdüm😁 Ben deyim yerindeyse son saniyeye kadar bir twist veya açık kapı bekledim. Ben olsam Storytel’in yerinde Ferit’e kitapta geçen geçmiş hikayelerini yazdırırdım.
Abi bu kitabı Storytel’de mi dinledin? Ben bulamıyorum da aratınca. Dinlebi’de de yok.
Aaa storytellde var mı bu? Ağzım açık okumuştum, dinlemekte isterim.
Bende şimdi kısa araştırma yaptım ama bulamadım fakat ss deki storytell logosu değil mi yukarıda?
Evet Storytel uygulaması ama sonradan kaldırmış olabilirler. En azından şu anda göremiyorum. Dinlebi’ye de baktım, orada da yok.
@isos81 ben Storytel’de başlamıştım. Başını dinledim ama şimdi aradığımda yoktu. Acaba niye kaldırılmış. Tahminen bir saatini falan dinledim.
Ahmet Ümitlere bir türlü başlayamadım. Fırsat bulduğumda girişeceğim.
Storytel’e sordum, gelen yanıt şöyle:
Maalesef basılı yayın evinin hak sahibi ile olan ilişkisi ile alakalı yaşanan bir durumdan ötürü kitabın kaldırılması gerekmiştir. Sorun Storytel tarafından değildir, ancak telif hakları gereğince bu kurallar kapsamında hareket etmemiz gerektiğinden üzülerek kitap artık servisimizde yer almamaktadır.
Umuyoruz ki en kısa sürede servisimize yeniden eklenebilir.
Daha çok fantastik ve bilim kurgu ekler misiniz diye sordum. Ona gelen yanıt da şöyle:
Belirttiğiniz kategoride daha çok kitap eklemek bizimde isteklerimiz arasında, talebinizi de ilgili departmanımızla paylaşıyoruz.
Sesli kitap dinlerken herhangi başka bir işle uğraşıyor musunuz? Ben de bir dinleyeyim dedim, ama pürdikkat kesilmeye çalışsam bile, bir süre sonra dikkatimin dağıldığını ve büyük bir kısmı kaçırdığımı farkedip geri sarmak zorunda kalıyorum
Yapabildiğim ve yapamadığım şeyler var. Mesela spor yaparken ya da dikkat gerektirmeyen işlerle uğraşırken (çamaşır katlamak gibi) problem olmuyor dinlemek. Ama zihni meşgul eden işlerde (mesela çocuklara hikaye anlatırken) dinleyemiyorum.
Peki ya alıntı yapmak gerektiğinde?