Dikkat etmemiştim, mutlaka dinlerim. Storytel’e özel olsa gerek, Şaklaban da vardı böyle, ilk bölümü hiç fena değildi.
Barış Özcan’ın seslendirmesi. Aslında bilim kurgu bir süre okumak istemiyordum ama birden başlayasım geldi.
Şu an tam aynı yerdeyiz. Hikaye iyi başladı, bakalım devamı nasıl. Storytel original olarak gayet ilginç ve güzel eserler çıkıyor ortaya.
Bende bu yorumu dinledim ama kitabı hiç beğenemedim, sadece sonunda ki bir sahne çok iyi bir eleştiriydi. Onunda pek bilimkurgu ile alakası yok zaten.
Benim de çok az kaldı. Ben de süper sevdim diyemem, zaten az çok tahmin ediyordum. Yine de birkaç inceleme okuyacağım bitince, dönemine göre farklı bir eser olabilir. Barış Özcan’ın videosu de vardı, onu da tekrar izlerim.
Mustafa Çiftci’nin Ah Mercimeğim kitabını sevmemiştim ama Gönül Dağı dizisini beğenince kitabına bir şans vereyim dedim. Yalnız Storytel’de tanıtım sayfasında 5 saat olarak görünse de dinlemeye başlayınca 7 saat olarak görünüyor.
Umarım beğenirsiniz
Bozkıra ara verip daha önce deneyip dinleyemediğim Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ne baştan başladım. Bu sefer daha iyi gidiyor.
Beklediğimden çok ama çok daha iyi çıktı. Storytel üyeliği olanlara tavsiye ederim. (Bu da bu kitaba dair son paylaşımım olsun).
Sanırım ilk kez senden önce bitirdim bir seriyi.
Evet ben uzun bir ara vermiştim 3. bölümden sonra, şimdi tam gaz ilerliyorum. Beğendiniz mi? Ben yarıyı geçtim, gayet iyi gidiyor şu ana kadar.