Disney+ Türkiye

Disney+ platformunun ana konusudur. Uygulama ve platform hakkındaki her şeyi bu konu altında konuşabilirsiniz.

Az önce telefonunda vpn olan bir arkadaşım vpn açık iken uygulamaya girdiğinde daha fazla içerik eklendiğini ve Türkçe altyazı desteği olduğunu söyledi. Tabi benim telefonda vpn olmadığı için deneyemedim.

2 Beğeni

Böyle bir şey sorunsuz oluyorsa çok iyi bir şey yani.

2 Beğeni

Ulan kampanya varken almadım, şimdi 350 TL’ye aldım. Yine de aylık ücrete göre ucuza geliyor.

4 ortak gireydik Disney’e. :joy: Yok mu iki kiş daha?

Muhtemelen bazı teknik sıkıntılar yüzünden hazırladıkları her şeyi direkt ekleyemediler. Birkaç ay içinde o vpn ile görünen şeyler de eklenecektir.

1 Beğeni

Kurban bayramı öncesi prova mı bu? :face_with_monocle:

3 Beğeni

Bende dayanamadım aldım. 90’ların Disney film ve animasyonlarını görünce çok mutlu oldum valla :smiley:

Altyazı olayını da bir an önce çözerler umarım. Videoyu oynattığımda her video için altyazı kısmına girip Türkçe seçmemizi istiyor. Her defa aynı şeyi yapmak gıcık bir durum. Gerçi Prime video da ilk çıktığında öyleydi ama sonradan düzelttiler.

1 Beğeni

4 ortak gerçekten iyi ama ben zaten abim ile birlikte kullanıyorum. Büyük ihtimal abimin arkadaşları da ortak olur sonradan. Netflix aldığımızda da hep ben, abim ve arkadaşları oluyordu.

1 Beğeni

Netflix için de aynı durum mevcut. Türkiye telifleri farklı platformda olan yapımlar var, daha önceden satılmış, onları yayınlayamıyor Disney. Telif süresinin bitmesini bekleyecek.

Ayrıca Disney, filmleri vizyon tarihinden itibaren 45 gün sonra (bir iki istisna hariç) dijital platformda yayınlıyor. Maalesef Cem Yılmaz’ın isteği ve öncülüğünde çıkan sinema kanununa göre ülkemizde vizyon tarihinden 5 ay sonra dijital platformda yayınlanabiliyor filmler.

Mesela Amerikadakiler haftaya 22 haziranda Dr. Strange 2 yi izleyebilecek, biz ekimi bekleyeceğiz.

2 Beğeni

PM lütfen.

R10 gibi oldu. :slight_smile:

1 Beğeni

@alper ile ben iki olduk arkadaşlar. 4 kişi bir grup oluşturup daha uyguna getirebiliriz. Var mı Disney Grubumuza katılmak isteyen?

Adaylarda Aranan Özellikkler

Bir şey aramıyoruz.

6 Beğeni

Yabancı sinema için platformda yayınlanamaması haksızlık oluyor. Yerli sinema ve salonlar için katliam demek oluyor. Bende izlemek isterim hemen yayınlansın platformlardan izleyelim. Ancak Bu tarz yeni durumlar eskiler için her zaman şunu dedirtir ‘Bu zamana kadar biz niye çalıştık çabaladık. Bütün emeklerimize ne olacak?’ Kısacası biz cahildik geride diyemiyor.

Valla 14 haziran öncesi kayıt oldum. 280 TL’lik fiyat üzerinden aldım. Netflix’te 2 gün sonra süresi doluyor üyeliği yenilemeyeceğim.

1 Beğeni

Kamber’i pardon @Ufuk 'u alalım disney plus grubuna.

1 Beğeni

Ekleyelim lütfen, ben de dahil olayım grubunuza :v:

2 Beğeni

Kontenjan dolmuştur. :joy:

1 Beğeni
  1. kim? Elin robotiğini almadın değil mi gruba? :joy:
2 Beğeni

Yok bu sefer kurbağalı Disney Grubu kurduk.

2 Beğeni

Çok katılmak isteyen olursa ben hakkımı devrederim sorun değil, bu eğlenceli grubu kaçırmak istemeyen arkadaş olabilir :face_with_peeking_eye:

Katılmak isteyen varsa hakkımı 700tl’ye devredebilirim :joy: