Disney+ Türkiye

Ben de Opera’yla girmiştim, geçenlerde içerikleri görüntüleyebilmiştim. :slightly_smiling_face:

Eksik olan yapımlar eklenmeye devam ediyor;

10 Beğeni

Daredevil’ı izlemek istiyordum, iyi oldu. Ama eklemelerini en çok istediğim şey Star Wars Clone Wars(2004).

Yakın zamanda o da eklenir. İsterseniz vpn ile izlemeyi deneyebilirsiniz. O eklenene kadar Daredevil izlemek daha iyi.

1 Beğeni

Disney, Lost’u hesap makinesinden izlediğimi fark ettirdi ve leblebiler yerine insanların adada olduğunu görmemi sağladı. Az içeriğine rağmen benim şimdiden mutlu edebildi. :joy:

1 Beğeni

Yalnız şöyle bir sıkıntı var o Clone Wars Canon değil yani Disney’in kendi evreninde geçerli değil Legends sayılıyor o yüzden eklenmeyebilir.

1 Beğeni

Canon olmadığını biliyorum ama yurtdışında var. Bu yüzden bize de ekleneceğini varsayıyorum.

1.sezon yokken acaba nasıl izleyebilirim sayın Disney?

1 Beğeni

Aynı saçmalık orijinal Duck Tales’ta da var. Ayrıca bana kalırsa yeni diziler eklemeden önce yarım ekledikleri dizilerin tüm bölümlerini eklemeleri lazım. Hala Spider-Man The Animated Series’in sadece ilk sezonu var mesela.

TV serisi Clone Wars canon bir yapimdir. Halihazirda yeni yapimlarda yeralacak olan Saw Gerrera, Ahsoka Tano yada Bad Batch ekibi gibi karakterlerin ilk ortaya cikislarini yaptigi yapimin Clone Wars oldugunu hatirlatmak isterim.

2 Beğeni

Burada kastettikleri 2008 yapımı olan değil diye tahmin ediyorum 2003 yılında çıkan bir animasyon serisi daha vardı klon savaşlarının onu söylüyorlar sanırım.

Evet ondan söz ediyoruz ve o Canon yani Disney onu evrenden kabul etmiyor artık.

1 Beğeni

Onu biliyorum evet. Parantez icinde 2003 yazdiginizi farketmedim sadece. Muhtemelen iki ihtimal var: ya 3-5 dakikalik bolum formatini hikaye gelistirmek icin uygun bulmadilar yada Gennady Tartakovsky ile sikinti yasayip yola Dave Filoni ile devam edip oyle hatirlanmasini istediler.

1 Beğeni

Onun da restore edilmesi şart, kalitesi çok kötü.

1 Beğeni

87 yapımı olan mı? Bir de ilk sezon 63 bölüm, diğer 2 sezonun toplamı 35 bölüm.

Telifle ilgili sanırım. Disney channel’dan önce farklı kanallarla çalışması olmuştu. Keşke telif veritabanı diye bir sorgulama olsaydı, böylece biz de o kanala istekte bulunabilirdik yayın için.

Bir çözüm olarak vpn ile farklı ülkelerden bağlanınca çıkabiliyor. Mesela Amerika’da Duck Tales 87’ tüm sezonları mevcut, ama Uçak Kazası Raporunun eksik bölümlerine bakayım dedim, yok.

Vpn için ise keepsolid’in şu sıralar bir kampanyası var:

Keep Solid VPN Signup

VPNU_CBACUP
VPNU6MONTHS
VPNMACXDNS,
VPNUNLIMITED2020CHIP
sharewareonsale

Bu kodların biri yada birkaçı 6 ay ücretsiz veriyor. Üyelik yöntemi olarak da şu yazılmış bir sitede:

Sitesine girip mail ile üyelik oluşturuyorsunuz. Daha sonra my account kısmından redeem code kısmında ( VPNU6MONTHS) bu kodu yazıyorsunuz. Hesabınıza 6 ay tanımlanıyor. Daha sonra cihazınıza kurup mail ile giriş yapınca mail adresinize 6 haneli kod gönderiliyor. O kodu da cihazınıza girince aktif hale geliyor.

Bazı yerlerde de bu kodlarla kümülatif olarak kullanım süresine 6 şar ay eklendiğini yazanlar da var, denemedim.

2 Beğeni

Benim gibi çocukluğunu 90’lı yıllarda yaşamış olanların defalarca izlediği ve yine sıkılmadan izlerim dediği bazı filmleri yayınlamaları çok güzel. İşte o filmler:

• Bebek Firarda
  • Tanrılar Çıldırmış Olmalı 1 ve 2
  • Evde Tek Başına tüm filmler

Keşke bir de Sevimli Dev Galgameth olsaydı.

Yuh tanrılar çıldırmış olmalı mı var? Şu ölü olup da voodoo büyüsü ile haraket ettirdikleri filmde var mı acaba? :roll_eyes: :sweat_smile:

1 Beğeni

Serinin sadece resmî filmlerini koymuşlar. Onlar da iki tane zaten. Resmî olarak seriye ait olmayan filmleri (3 tane) ve bağlantılı filmleri (2 tane) koymamışlar.

Emin olmamakla beraber, sizin dediğiniz film, resmî olmayan filmlerin ilki olan Crazy Safari oluyor. O da ne yazık ki Disney+'ta yok.

Ben de ilk gördüğümde yuh dedim. Nereden akıllarına gelmiş de bulup koymuşlar merak ediyorum. Türkiye’de 80’ler ve 90’larda TV’de bu film serisini severek defalarca izleyen pek çok insan belki de bu seriyi tamamen unutmuştur. Genç nesil de hiç bilmiyordur.

1 Beğeni

Eğer hala yasal platformdan izlemeyi düşünüyorsanız bein connect de var bu film.

Bleach son sezonu bir platform verecekti diye okudum. Disney+ mıydı acaba bu platform? Bilgisi olan var mı? Sitenin birinde buldum 1. bölümü, kaynak olarak disney+ görünüyordu.