Bildiğim kadarıyla Disney+ da yayınlanacak ama Türkiye yayınlayacağı ülkeler arasında mı bilmiyorum. İstersen vpn kullanarak başka ülkelerin kütüphanesine bakabilirsin.
There are 366 episodes and 16 seasons to catch up on, but where can you stream Bleach in 2022? They’ve been taken off of Netflix and Crunchyroll and now have a new home. From October 10, all episodes of Bleach will be available to stream on Hulu in the US and on Disney Plus in other regions, including Europe and the UK.
Şöyle bir haber var. Tüm bölümleri yayınlanmaya hazır olacakmış. Bize de gelir herhalde. Asya hariç tüm bölgelerde yayınlanacakmış diyor haberin alıntılamadığım diğer kısmında. Biz Avrupalıyızdır herhalde:joy:.
Googlet:
Yakalanacak 366 bölüm ve 16 sezon var, ancak 2022’de Bleach’i nerede yayınlayabilirsiniz? Netflix ve Crunchyroll’dan alındılar ve şimdi yeni bir evleri var. 10 Ekim’den itibaren, Bleach’in tüm bölümleri ABD’de Hulu’da ve Avrupa ve İngiltere dahil olmak üzere diğer bölgelerde Disney Plus’ta yayınlanmaya hazır olacak.
ahahah bence de Avrupalıyızdır.
Disney+'taki bazı film ve dizilerdeki altyazılar korkunç derecede kusurlu. Hazırladıkları altyazıyı hiç mi kontrol etmemişler yoksa altyazı sitelerinden hazır mı indirmişler bilmem ama altyazı konusunda çok ciddi sıkıntı var. Bir örnek vermek gerekirse Karayip Korsanları 3’ü tahammül edebilirseniz altyazılı izlemenizi tavsiye ederim. Başka dizi ve filmlerde de var. Bir sürü yazım hatasının yanı sıra çeviri hatası da var. Koskoca Disney’e yakışmıyor.
11 den 20. sezona kadar eklendi. HD kalitede
Çok teşekkür ederim.
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama dün disney+'da saçma bir şey farkettim normalde mobil cihazlarda dizi veya filmleri indirme seçeneği varken windows uygulamasında böyle bir seçeneği bulamadım biraz araştırdıktan sonra bizzat kendi politikaları yüzünden eklenmemiş olduğunu öğrendim. Normalde diğer platformlarda böyle bir özellik bulunurken politika diyerek eklememiş olmaları saçma olmuş.
Hikayesi fena değildi. Bu fikir bir kitap da iyi anlatılsaydı muhtemelen muhteşem bir hikaye derdim
ama dizi olunca çok derinleşmiyor o nedenle iyi demekle yetiniyorum.
Korkunç bir hizmet sağlıyor mobil için zaten indirme yaparken ve oynatırken sorun yaşarken artık bilgisayarımda bile çoğu içeriği açmamaya başladı. Yıllık aboneliğimi yenilemeyi düşünmüyorum. Türkiye’ye geldikleri İlk günden itibaren belirttiğim ve düzeltilmesi için düzenli olarak talepler oluşturduğum hatalar ve sorunlar asla çözülmedi. Altyazıları sansürleyerek çevirmeleri ve Türkçe dublajlarda yontmaları ise ayrı bir konu… Böyle büyük bir firma için acınası bir kalite.
Hayatımda başarılı bulduğum bir firmadan bu kadar hayal kırıklığı daha önce yaşamadım. Telefon uygulaması berbat bir şekilde yapılmış tasarlanmış. Tv uygulaması bir şey bulmak imkansız hale geliyor. Netflix e şükrettirecek kadar sinir bozucu hale getirdiler beni.
Arkadaşlar kullandığınız cihazlar eski ise donma olayı yaşanabilir ben aldığım günden beri hem mobilde hem de bilgisayar üzerinde kullanıyorum bende hiçbir sıkıntı olmadı.
Koleksiyon sekmesi en büyük avantajı Disney+ aradığınız bir içerik varsa koleksiyonlara bakın.
Disney plus 2016 ve sonrası donanımları destekliyor benim bildiğim.
TV ve telefonum max 2 yıllık cihazlar. Bundan dolayı olduğu için değil cidden firmanın uygulama konusunda cahil kaldığını kabul ettim. 1 yıllık üyelik sürecimde ilerleme kaydetmezlerse ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten devam etmeyecektir. Ayrıca bir şey bulmak istediğim zaman zaten buluyorum. Önemli olan bunu ne kadar kolay hale getirdiğinizdir. Uygulama yapmanın olayı budur.
Disney’de hiç sorun yaşamıyorum. Beni asıl sinir eden Amazon’un TV uygulaması.
Bir filmin açılması en az 10 sn. filmler arası geçiş en az 3 sn. filmi durdurup dil,altyazı vs. değiştirmek için en az 15 sn. gerekiyor. Uygulamanın açılması ve kapanmasından bahsetmiyorum bile. Çileden çıkardı beni.
Amazon da berbat bu konuda netflix’e imrenmeleri gerekiyor. Nasıl yapmamalıyız konusunda işi gerçekten becermişler.
Mükemmel oldu. Bir yıllık almıştım. Doyasıya kullandıktan bir daha yenilememek üzere disneye elveda edebilirim. Star Wars ve Marvel evreni kendine çok iyi bak umarım çok iyi olursun kaçak izlemek keyif verir.
Yine her türlü Netflix’in orta paketinden ucuza geliyor yıllık alınca.
Ben aylık ödüyorum ve böyle kesintiye uğratmadan devam edersem eski fiyattan abone olmaya devam edebileceğim o zaman. 1 sinema biletinin 45 lira (belki daha pahalanmıştır, 5 ay oldu gitmeyeli) olduğu şu durumda bence iyi fiyat hala. 3 kişi abonelikle daha da iyi.