Disney+ Türkiye

Müthiş bir hareket bence, diğerleri de örnek almalı.

Hmm ben ilk çıktığı ay aldım aylık ve sonra bir ay daha aldım, iptal ettim. Ama üyelik iptali değil sonuçta. Acaba bende şimdi zamlı fiyattan mi alacağım Ki? Evet baktım zamlı fiyat gözüküyor… :frowning:

1 Beğeni

Uçak kazası raporu Disney+ tan kalktı mı? Duruyorsa hangisi adla geçiyor? Bulamadım.

Kısaca Mayday yazınca çıktı bende, uzun adı da Air Crash Investigation.

1 Beğeni

Mayday veya uçak kazası raporu yazınca çıkmadı bende. Diğer adıyla çıktı.

1 Beğeni

Çok erken patladı ya sanki, yakında ülkeden çıkarlarsa şaşırmayacağım.

Koskoca Disney markası altında televizyon dizisi kıvamında diziler ve Recep İvedik gibi zavallı filmler yayınlanırsa olacağı budur. Türk dizilerinin yurt dışında gördüğü ilgiye güvendiler galiba ama platforma para ödeyip kimse klişe aşk dizisi izlemek istemez diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Recep İvedik olayı bence şöyle gerçekleşti.

Global Disney yönetim kurulu bir toplantı yapar ve Türkiye’ye iddialı bir şekilde girmek istediklerini söylerler, genel kitleye hitap eden ve en fazla izlenen filmin yapımcıları ile anlaşıp yeni filmin Disney’e özel çekilmesini isterler. Toplam 30-40 dakikada bile sürmemiş olabilir tüm bu kararları vermeleri.

Global markalar maddi açıdan çok güçlüler ama her zaman doğru kararı vermiyorlar. Amazon Prime ve Lucas Film’in hali de ortada.

Recep İvedik tercihleri de Türkiye ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapmayıp yüzeysel karar verdiklerini gösteriyor bence.

3 Beğeni

Bir sürü ünlü oyuncuyu toplayıp içerik anlaşması yaptılar bir de, ama ortada içerik yok :joy: dakika başı giren reklamlarla olmuyormuş demek :joy: .

Ben disneyin global anlamdaki işlerini beğenip hızlı büyüme politikalarına saygı duyuyorum bu arada ama Türkiye’de fena patladılar gibi duruyor. Umarım kaçıp gitmezler :smiley: .

2 Beğeni

Ben adamları anlamadım. İlk geldiğinde üye olup aldım. Şimdi üyelik süresi bitti. Otomatik olarak çekmeye çalışıyor. İptal etmeye çalışıyorum öyle bir seçenek yok. Birde üstüne para ödemezseniz üyeliği sileceğiz diyorlar. Ben sadece star wars içerikleri için almıştım Disney’i onun yanında bana artısı sadece animasyonlar oldu. Bunun dışında içeriği çok kıt. Üyeliği devam ettirip ettirmemeye kararsızım.

1 Beğeni

Ben ilk yıl aldım hepsini tükettim. İptal ettim. 1-2 yıl sonrasında içerikler birikir o zaman aylık alırarak hepsini tüketirim.

1 Beğeni

Ben de Star Wars için almıştım. Futurama yı ve Malcolm in the middle gibi bazı eski dizileri de izliyorum. O açıdan güzel oldu. Bu arada Futurama yeni sezon yurtdışında Huluda Türkiye de Disney plusta gösterime girecek diye biliyorum. Doğru mu biliyorum acaba ?

İlk çıktığı zaman beğenmiştim ama bana göre hiç iyi ilerlemediler. En son ne zaman bişey izlediğimi bile hatırlamıyorum

what İf’in devam sezonu 22 aralık itibariyle her gün yayınlanacaktı ama Disney Plus Türkiye sayfasında hiçbir şey yok. Nedenini bileniniz var mı?

Her gün yeni bir bölüm geliyor aslında ama Disney Plus Türkiye de neden yayınlamadılar bilemedim. VPN ile ülke değişikliği yapıp Disney Plus ı açmayı deneyebilirsin, muhtemelen gözükecektir.

1 Beğeni

Evet ben de heveslenmiştim her güne bir bölüm izlerim diye ama nedense yok. Valla VPN’im yok maalesef çünkü hepsi ücretli bildiğim kadarıyla, kaldı ki Türkiye hesabıyla giriş yaptığımda çalışıyor mu onu da bilmiyorum.

3 Beğeni

Ben disneyi anlamadım,
Çok kalitesiz diziler yapıyor,
Kalitelileri maliyet yuzunden iptal ediyor
Kalitesizleri izlenmesigi için iptal
Loki gibi birkaç yapım hariç hepsi kalitesiz
Sharknado seviyesinde kalitesiz

Neyse ki güncelleme yapmışlar, zam yapsalardı fiyat ne olurdu acaba :slight_smile:

2 Beğeni