Dutton Ranch ten haberim yoktu Yellowstone hastası biri olarak benim için bomba haber oldu. Medison’u seyrederken bizim ekibin niye yapmadilar dizisini demiştim meğersem çoktan hazırmış ![]()
Marshals dizisi de başladı. Ana hikayeden sonrasında geçiyor. Diğer dizilere göre düşük seyirde ilerliyor. Bir de geliştirme aşamasında Yellowstone evreniyle alakalı birkaç dizi daha var diye biliyorum.
Marshal malesef biraz evrenden kopuk olmuş. Daha çok polisiye yapmaya çalişmişlar çok evreni yansıtamamiş. İki bölum seyredip bıraktık malesef.
Valla eğer Medison gibi olacaksa ve arkasında Taylor Sheridan abimiz varsa hertürlü gideri var, gönderin gelsin derim ![]()
CBS de yayınlandığı için olabilir. Şimdiden 2. sezon onayı da var. Sheridan Nbcuniversal ile anlaştı buraları yazar olarak bırakabilir.
Geçişi 2029 da olacakmış o zamana kadar da elindeki projeleri tamamlatacağı söyleniyor ki bencede tamamlamadan geçmez çünkü elinde bayaa isim yapmış duzi var şuan.
Günün üzücü haberi geldi. Bilimkurgu özelinde son yılların en iyi dizilerinden biri, izlemeyenler varsa bu güzel diziye bir göz atmalı.
Snape bile gözüme hoş geldi umarım değişiklik bununla kalır da Harry’nin babasına aşık olmaz.
Benim hoşuma gitti kullanilan renk paleti daha sıcak daha çocuksu. Kitapların hissini verdi bana. Harry, Hermony ve Wisley i oynayan çocukları beğendim. Sadece Hagrid ve Snape bana olmamıs geldi ki Snape in olmamasının nedeni belli. Minerva’ yı oynayan oyuncuyu malesef kabul edemiyorum. Çünkü Meggie Smith’in yeri bende çok başkadır. Ölünce çok üzülmüştüm ![]()
İlk bölümden belli olacaktir bazı şeyler artık…
Warner Bros iyi para harcamış bu seriye. Sinema filmlerini her türlü tokatlayacaktır. Bir tek oyuncuları başta yadırgarız, sonra alışırız.
@Waxillium Snape seçimini asla anlayamadım. Onun dışında her şey çok iyi duruyor.
@yates232 En az filmler kadar başarılı olacağını düşünüyorum. Belki daha da iyi olabilir. Müthiş kaliteli duruyor gerçektende.
@Estranged Gerçekten filmleri geçebilecek potansiyeli var.
Hamlet oynundaki kesitleri izleyince ne kadar yetenekli bir aktör olduğunu anlıyorsunuz. Snape için kimi seçeceklerdi ki Adam Driver mı ? yetenekli bir oyuncudur kendisi ama artık franchise filmlerde/dizilerde oynamaz artık Marriage Story filminde ki oyunculuğu muazzamdı.
Gel artık gönlümün efendisi