Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

Çok güzel olmuş bayıldım.

1 Beğeni
2 Beğeni

Şu paylaşıldı mı bilmiyorum. 3 hafta önce gelmiş trailer, muhtemelen biliyorsunuz ama ben yeni gördüm. Son sezonmuş sanırım.

1 Beğeni

Elf gözlerim beni yanıltıyor mu yoksa Snape’i zenci mi yapmışlar? :sweat_smile:

Not: Filmin casting çok daha iyiymiş.

1 Beğeni

Eric Kripke bu diziye başladığından beridir söylüyordu 5 sezon yapıp bitereceğim diye, kendisi ayrıca Supernatural’ın yaratıcısıydı ve onuda 5 sezon yapıp bitirmek istiyordu ama dizi çok tutunca CW devam etmesini istediği için showrunnerlıktan istifa edip ayrılıyor. Dizi onsuz devam etti ama 10. sezona geldiğimizde izlemenler ciddi şekilde düşmüştü ve Eric Kripke geri showrunnerlığa getirildi ve diziyi bitirdi. O yüzden ilk başta The Boys 5 sezon olacak dedi.

4 Beğeni
1 Beğeni
3 Beğeni

Az daha ara verirlerse Aang evlenip çoluk çocuğa karışacak :smiley:

1 Beğeni

Avatar’ın 2. sezonu görünce ilk sezonu olduğunu anladım. Netflix’te dolaşırken One Piece ikinci sezon gelmiş onu da gördüm, faydalı oldu. Teşekkürler. :slight_smile:

Bir de sorum olsun: Peaky Blinders filmini, dizisini izlemeden de izleyebilir miyiz?

1 Beğeni

Böyle uzun ara verirlerse olacak zaten :blush:

@isos81 diziyi bitirip izlemeniz lazım. Bir nevi bu filmle dizi finali yaptılar.

3 Beğeni

Dizinin ilk 3-4 bölümünü izledim, baktım animasyondaki bazı hikayeleri karıştırıp çekmişler. Yarım bıraktım. Bunun dışında, görsel efektler vs çok iyi tabii ki.

1 Beğeni

Baktığında ben normal karşıliyorum. Çünkü biri 20, biri 8 bölüm, bir şekilde paçal yapıp karıştıracaklardı diye düşünüyorum.

Benim için önemli olan buydu :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Maalesef ben normal karşılamadım. Çünkü bir macerada olmaması gereken bir karakter oraya konmuş olabiliyor. Animasyonda Aang’in vs gevezelik yaptığı bazı gereksiz yerler veya çok önemli olmayan hikayeler vardı, onlar çıkarılarak 8 bölüm rahat çekilirdi :slight_smile:. Neyse canım olan olmuş :slight_smile:, animasyonu zihnimizden çıkarırsak dizi izlenebilir elbette.

2 Beğeni
2 Beğeni

Bu sezon Robby’e fazlasıyla ayar olmuşken, üstüne aldığım haber moralimi bozdu. Dizide en sevdiğim 5 karakterden biri 3.sezon olmayacak. :frowning:

https://x.com/variety/status/2039757503358255585?s=46

2 Beğeni

Yakında Türkiye’de de ilk kitabı çıkacaktı sanırım.

https://x.com/Dexerto/status/2039774412673515779?s=20

5 Beğeni

5 Beğeni

2.sezon da müthiş olacak gibi. Çekimlere ne zaman başlayacaklar bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Bu ay içinde sete çıkması planlanıyordu ancak bir değişiklik olduysa haberim yok. 2027 Ocak/Şubat yeni sezonu izleyeceğiz gibi gözüküyor.

2 Beğeni

Aslında gidişini baya hissettirdiler önceki bölümlerde, Samira’nın çöküşünü saniye saniye izledik bu sezon. Hem Robby hem Al Hashimi ile geriatri muhabbeti falan olunca biraz tahmin ettim seneye aramızda olmayacağını :smiling_face_with_tear: .

@Snitch Okumadım ama var olan yüzeysel bilgimle DCC evreni ve Seth MacFarlane çok doğru bir eşleşme olmuş gibi geldi. Güzel bir şeyler çıkartır bu malzemeden Macfarlane.

2 Beğeni