Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

Ejderha abiyi dinliyorum.

1 Beğeni

Netflix, MonsterVerse evreninde geçecek King Kong animasyonu üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Daha önceden, gerçek oyuncuların yer aldığı Skull Island dizisi duyurulmuştu. Konusu, Kong: Skull Island ile Godzilla vs Kong arasındaki zaman diliminde bir yerlerde geçecekti. Dizinin sanat tasarımları bile yayınlanmıştı. Lakin o projeden uzun süre ses seda çıkmadı.

Eh, yapımcılar o projeden vazgeçip şanslarını animasyon serisinde denemeye karar vermiş gibiler.

2 Beğeni

9 Beğeni

Bu fotoğraflarla gözümde canlandı bile rolleri. Boyd Holbrook’un gözleri ağız gibi geliyor şu an. :smiley: Çok hoşuma gitti. Tom Sturridge ne kadar da Neil Gaiman’a benziyor, yani Dream’e…

2 Beğeni

Oyuncu seçimleri benim de hoşuma gitti.

2 Beğeni

Lucienne’e biraz üzüldüm bizim Lucien kütüphanecisini isterdim. Ama bu içimdeki cinsiyetçi biraz sussun lütfen. Kadın kütüphaneci gerçekten güzel bir fikir.

1 Beğeni

Pasific Rim: Black animasyonunun tanıtım fragmanı:

4 Beğeni

Önümüzdeki aylarda Nerflix’te yayınlanacak olan Godzilla: Singular Point animasyonu için karakter odaklı fragman ve sinopsis yayınlandı:

2030, Chiba Eyaleti, Fuguo şehri.

Yoon Arikawa, “Her Şey dükkanı” olarak anılan kasaba fabrikası "Otaki"nin girişine yerleştirilen “Kimse Girmesin” uyarısı sebebiyle durumu soruşturmaya başlar.

Farazi yaratıklar üzerine çalışmalar yürküten yüksek lisans öğrencisi Kamino Mei,
Eski Tsugo Bölge Yönetimi “Misakiok” tarafından kaydedilen gizemli sinyali araştırmaktadır.

Farklı niyetlerle farklı yerleri ziyaret eden bu iki yabancı gittikleri her yerde aynı melodiyi işitir.

O melodi bu iki kişiyi birbirine bağlar ve onları doğruca dünyayı etkisi altına alan inanması güç savaşın içine çeker. Bir araştırmacının arkasında bıraktığı gizem, her ülkede ortaya çıkan canavarlar, kırmızıya boyanan bir dünya…

Bu iki kişi, yaklaşmakta olan tehlikeye (Godzilla) karşı insanlığı uyarabilecek midir?

2 Beğeni

Pasific Rim: Black, fragman:

2 Beğeni
1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CNCQ4KfqxT2/?igshid=1fpnq09ne1igp

Sıcak Kafa’nın çekimleri başlamış. Haluk Bilginer diziden ayrılmamış. Zerrin Sümer, Osman Sonant, Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri, Şevket Çoruh, Barış Yıldız, Tilbe Saran, Kubilay Tuncer, Özgür Emre Yıldırım, Erdem Akakçe, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Furkan Kalabalık, Arda Anarat oyuncu kadrosundaki isimlermiş.

Tecrübeli oyuncuların bu kadar çok olması beni heyecanlandırdı. Umarım Netflix’ten Bir Başkadır kadar güzel ayrı bir dizi izleyebiliriz.

2 Beğeni

Kitap güzeldi umarım iyi bir uyarlama izleriz.

1 Beğeni

Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturacağı “Uysallar” dizisi gelecekmiş Netflix’e. “Şahsiyet” ile müthiş iş çıkarmışlardı bu ikili. Yine güzel bir şey izleyeceğiz gibi görünüyor.(Tarih belli değil)

Mimar Oktay Uysal ailesinden gizli olarak bir hayat sürmeye başlar. Oktay Uysal punk hayatı sürmek ister. O ayrı bir hayat planlarken eşi, iki çocuğu ve babası da kendi gizli dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin her bireyi kendi hayatlarını kurarken ailesine karşı yalanlar söyler. Oktay’ın inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır.

Oktay ve aile bireylerinin yalanları ne zaman ortaya çıkar, aile olmak yalan söylemek mi, herkesin ikinci hayatı olmalı mı?

2 Beğeni
2 Beğeni

Zaman Çarkı dizisi 2. sezon onayını aldı.

2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni
11 Beğeni
11 Beğeni

Sarışın Matt Smith :frowning:

1 Beğeni