Doğruluk Kılıcı Serisi Yeni Kitaplar

Serinin yeni kitapları gelecek mi? Yoksa üçüncü kitap bastığınız son kitap mı olacak? Eğer gelecek ise yayınlanacak kitap iki kısım olarak mı yayınlanacak öncekilerde olduğu gibi? Seri devam edecekse bu sene ve daha sonra serinin kaç kitabını yayınlamayı düşünüyorsunuz?

Beşinci kitabı da bu yıl içinde çıkarmayı planliyorduk lakin sars-cov-2 isimli adı sanı duyulmamış bir virüs planlarımızı alt üst etti. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.

@karsanti2005 merhaba. Doğruluk kılıcı serisi kitapları ceviriden geldi ve “2020 ilk çeyrekte” dediğim tarihte editörün elindeydi. Hacimli kitaplar oldukları için ilk okuma, son okuma, ozalit vs. her süreci uzun sürüyor. Corona virüsü ortaya çıkıp tüm dünyayı ve sektörleri olduğu gibi bizim yayın programını da hallaç pamuğu gibi dagitmasaydi mart sonu, nisan başı gibi yayinlayabilirdik. Şu anda ise size bir tarih vermem mezkûr virüsten dolayı mümkün değil.

rüzgarlar tapınağı 1 ve 2. kısım olarak mayıs ayı sonu itibarıyla yayına çıkmış sevindim ancak sizin bahsettiğiniz 2 kitap dan kastınız bu kitaplar mı çünkü bu kitaplar 2 kitap gibi yayınlansa da orjinalinde 1 kitap demek istediğim bu sene yayınlanacak bu seriye ait birkitap daha olacak mı?

1 Beğeni

Bu yıl içinde iki kitabı çıkacak. Kitapların hacmini düşününce muhtemelen yine iki kısım çıkacaktır ama şu an için kesin değil. Bundan sonra her yıl iki kitap çıkarmak istiyoruz.

2019 kasım ayında sorulan sorulara baktım doğrulukkılıcı sersinin devamı olan 4. ve 5 . kitapların 2020 ilk çeyreğinde yayınlanacağı haberini cevap olarak paylaşmışsınız şu an itibariya yayınlanan kitap yok kaldı ki seri 14 kitaplık seri ve en son kitap yayınlanalı (orjinal dilinde) yıllar geçmiş seri okumaya başlayanlar için makul bir takip süresi değil ben soruyu tekrarlıyayım en azından 4. 5. kitaplar ne zaman çıkacak 2019 yılında verdiğiniz cevapdaki süre geçmiş gözüküyor.

Serinin çıkacak yeni kitapları için tarih belli oldu mu? Paylaşırsanız sevinirim. @Everfever

Bu seri dizisinden daha detaylı ve güzel mi? Dizisini küçükken aklımda yer etti diye hep izlemek istediğimden izlemiştim ama o kadar da güzel değildi. Kitabını forumda okuyan kişi sayısı çok gibi ama kararsız kaldım. Elbet dizisinden güzeldir ama okunacak kadar farkı var mı acaba? :thinking:

Seri dizisinden çok daha detaylı ve çok daha güzel. Ardarda okumamanızı tavsiye ederim sadece. Çünkü yazar bir önceki kitapta olan olayları surekli bir sonraki kitapta tekrarlıyor.

Dizisini sevmiştim. Kitaplara da haliyle öyle başladım. Benim ilk kitap yayın haklarını alan diğer yayınevinden. Daha sonra Pegasus basmaya başlayınca buradan aldım. Ben hem diziyi hem kitapları sevenlerdenim ama kitapları daha çok seviyorum. Dizinin sezonlarını bir kitabın bir sezonu şeklinde değil de bütün kitaplardan oluşturulan bir sezonluk senaryolar olduğunu düşünüyorum. Haliyle serinin tamamını okumadığım için bilmiyorum. Ayrıca belki bilmeyenler vardır. Pegasus’dan çıkan Dokuzlar Yasası’da bu serinin yan kitabıdır. Ben de sonradan öğrendim. @Everfever Kutulu serileriniz var. Çok kişi beğeniyor. Bence Dokuzlar Yasası’nı ve mevcut çıkan kitapları da içeren kutulu bir seri çıkarabilirsiniz.

Gelecek olan iki kitabın ilkini okudum ikincisinin yarısındayım. Kitapların çok ilgi çekici olduğunu söylemeden geçmeyeyim.

@LewsTherin merhaba. Şu anda tarihler belirsiz. Ofise dondugumuz zaman yeni bir program yapmaya çalışacağız.

Merhaba,Doğruluk Kılıcı serisi Soul Of The Fire kitabını çıkaracak mı yayınevi bir bilginiz var mı ?

rüzgarlar tapınağı 1 ve 2. kısım olarak mayıs ayı sonu itibarıyla yayına çıkmış sevindim ancak sizin bahsettiğiniz 2 kitap dan kastınız bu kitaplar mı çünkü bu kitaplar 2 kitap gibi yayınlansa da orjinalinde 1 kitap demek istediğim bu sene yayınlanacak bu seriye ait birkitap daha olacak mı?

1 Beğeni

Merhaba,Doğruluk Kılıcı serisi Soul of the Fire kitabı ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan var mı ?

Yeni kitap bu yıl içerisinde çevirilicek mi ? Kitap serisi çok özgün ve çok güzel ( bence ) kitap tutarsa çok düşünüyorum.

Doğruluk Kılıcı Serisi 5 ne zaman çıkacak acaba @Everfever

Umarım bu sene içerisinde 1 kitaba daha kavuşabiliriz. Son planlama nedir acaba merak içerisindeyiz?

Merhaba, yeni kitap/kitaplar ne zaman gelecek? Okuyucuyu böylesine merak içinde bırakan bir seri bu kadar yavaş bir basımı hak etmiyor.

3 Beğeni

Ben de bekleyenlerdenim.

3 Beğeni

Doğruluk kılıcı soul of the fire çıkacak mı

1 Beğeni