Dök İçini Rahatla

İthaki’ye değişim için kitap yollamıştım. Kargo yaklaşık 1 hafta yok dağıtımda tok kabul edilmedi vesair diyerek bana geri iade oldu. 96 liraya yakın bir ödeme istedi aras kargo da sağolsun ödemezsem daha sonrasında yasal işlem uygulanmayacağını bilsem teslim almayacaktım. Bu gönderiyi de daha önce yazdım ama dur lan bi iletişime geçeyim belki çözerler diye bekleyip sildim.

5 kitap zaten toplamda 180 lira falan yapıyor, aralarında zaman çarkı olmasa zaten göndermezdim ama bir yayınevinden 14 ciltlik bir seri alıp bir cildinde sayfalr dağıldığında destek alabilmem gerekir diye düşündüm. Tabi aptallık yaptım her zamanki gibi.

İthaki zaten diğer konularda mahvetmişti bendeki imajını ama bu benim için son damla oldu. Ne uğraşıyorsun abi ver tüketici hakem heyetine seve seve hallolsun işin, niye iyi niyet gösteriyorsun?

Yazdım sonra instagramdan, tekrar yollayın AYNI adrese diyorlar. Abi manyak mıyım ben? Hadi gene ulaşmadı ben 200 lira kargo parası ödemek zorunda kaldım. Böyle bir saçmalık mı olur?

Başta tüketici hakem heyetine falan başvurayım demiştim ama kargo kutusunu hiç açmadan bi köşeye attım. Cidden sinirlerimi bozdular. Zaman çarkını da satacağım sanırım son cilt eksik olarak.

Değişim ya da iade için kargo gönderecekseniz dikkat etmenizde fayda var.

2 Beğeni