Dök İçini Rahatla

@Howl Forum üyeleri alıngan mı? diye bir anket başlatmış ( Anket Teknesi - Howl tarafından #1065 ) anketi görünce içimi dökesim geldi çünkü bu aralar çok alınganım.

Hatta o kadar alınganım ki alınma eşiğim bile kalmadı diyebilirim. Her şeye ama her şeye alınabiliyorum. Ülke gündeminden dünyadaki makro sorunlara, izlediğim dizinin sansürlenmesinden, istediğim kitabın yayımlanmamasına kadar her ama her şeye inanılmaz bozuluyorum. Sanki her şey ben üzüleyim, ponçik kalbim kırılsın diye kasıtlı yapılıyor gibi hissediyorum. Bugün mesela 4-5 haftadır oturduğum kurstaki sıra sevmediğim sıralardan biriyle değiştirilmişti “Ben diğer model sırayı seviyordum” diye ağlayacaktım neredeyse. Gerçekten çok mantıksız şeylere incir çekirdeğini bile doldurmayacak kadar küçük olaylara alınıyorum. Toplum içinde (burası da dahil) bir sürü şey söylemek istiyorum ama “Biri bişey der canım sıkılır” diye düşünüp kendimi engelliyorum. Yanımdakilere de işkence oldum resmen bu durumdan en kısa sürede kurtulmalıyım. :pleading_face:

11 Beğeni