Çok geçmiş olsun acil şifalar.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Evladın ve sen umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Acil şifalar diliyorum. Bir an evvel geçer inşallah. Dualarım sizinle.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun, acil şifalar. Sağlıklı bir yıl dilerim.
Çok geçmiş olsun , tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Acil şifalar diliyorum.
Arkadaşlar salgın var, dikkat etmek lazım.
İkinize de acil şifalar dilerim. Umarım tez zamanda iyileşip yeni yıla sağlıkla devam edersiniz
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Yeni yılınız sağlıklı ve mutlu geçmesini dilerim.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Geçmiş olsun. Hem kızınıza hem size Allah’tan acil şifalar dilerim, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Her an her şeye dikkat edin sağlığınız için.
Büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz yavrunuzla.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sinirler laçka oldu iyice.Okudukça aglayasim geliyor. Çok düşüncelisiniz hepiniz. Tekrar sağolun
Geçmiş olsun sevgili @Kedibesigi, umarım sen de kızın da kısa sürede sağlığınıza kavuşur ve ayaklanırsınız
Çok geçmiş olsun acil şifalar.
Geçenlerde 2020 güzel mi olacak ne? demiştim. O ara yönetim banlamalıydı beni, tam Zaman Çarkını toplamak üzereydim ufukta savaş dumanları tütmeye başladı. Hemde örgütsel gibi küçük çaplı da değil Petrol bi günde uçtu, dolar fırlayacak delik arıyor. Rusya “gerilim çok daha tırmanacak” diyor.
Neden bu çağ neden ??
Aslında en uzun süreli “barış” çağındayız.
Silahlı çatışmaları “yerel” ve “vekalet” ile bir şekilde hallediyorlar ama ekonomik ve siyasi savaşların sonu gelmeyecektir.
Buffon ve depresyonu hakkında konuşması:
Konuyu takiben… Abd az önce Yemen’de 6 rütbeli İran askerini daha öldürdü. Zorla bi’seyler yapmaya çalışıyorlar.