Başınız sağ olsun… Mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun… Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Başınız sağ olsun. Sabırlar dilerim.
Yani… Ne yazsam… Neyse… Elden ne gelir… Ne diyelim, başınız sağ olsun.
Başınız sağ olsun. Çok kötü bir durum.
Başınız sağ olsun. Size ve geride kalanlara sabır diliyorum.
Bir kaç ay önce dedemi kaybettiğimiz günü hatırladım, haftalar önce fazla yaşayamayacağınl biliyorduk, ama her şeye rağmen insanın gözünün önünde olan birini bir daha göremeyecek olması (bu dünyada) anlatılamaz bir hiss, tekrar başınız sağ olsun, Allah sabır versin.
@sunbae başın sağolsun.
Okuduktan sonra sonra kaldım öyle. Hiç böyle bi haber beklemiyordum. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Ne diyeyim bilemedim. 
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun…
Başınız sağ olsun. Çok acı ve zor bir durum. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum…
Minik Elif’in kurtulması beni o kadar mutlu etti ki; keşke her ambulans böyle siren çala çala gitse, alkışlarla. Dedesinin o çorapları çıkardığı an bittim ben, hastaneden el de sallıyor, gerçekten umut hep var.
Başınız sağ olsun…
Başınız sağ olsun. Ne söylesek az ne yapsak yetersiz kalır.
Başınız sağ olsun. Allah sabır versin sevdiklerinize ve size.
Sevgili Sunbae başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun annenin. Rabbim sana da sabır versin. Çok zor… Böyle durumlarda ne denilse olmaz. Acı insanın içine düştüğünde dışarıdaki kimse bir şey yapamaz. Ne söylense ağır gelir. Hiçbir şey teselli etmez biliyorum. Elimden bir şey gelirse lütfen bana yaz. Sadece konuşmak istersen ya da aklına ne gelirse… Çok üzgünüm.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.
@sunbae Allah sabır versin. Başınız sağ olsun.
Çok sağolun arkadaşlar. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Köy mezarlığına defnettik ve geri dönüyoruz. Hayat kaldığı yerden devam edecek ama bir tarafım hep eksik kalacak.
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin
Mekanı cennet olsun inşallah