Eşimle beraber corona’yla boğuşuyoruz… Maximum korunmamıza rağmen bizi de buldu 
Geçmiş olsun hocam. Artık tamamen evde kalmakla korunacağız gibi görünüyor. Maske dezenfektan mesafe üçlüsü dışarda pek etkili olmuyor demek ki.
Teşekkür ederim. Büyük ihtimal eşime işde yemek zamanı bulaşmış. Maskeyi çıkardığı tek ortam orası.
Geçmiş olsun. Umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız 
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda atlatırsınız.
Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede ve sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız.
Ben de her çocuk gibi ailemi mükemmel zannediyordum. İyi insanlar ve iyi ebeveynler fakat o hayal kırıklığını yaşadım. Bazı halleri ben küçüğüm diye, sadece iyi gözükmek içinmiş gibi hissetmeye başladım. Gerçi buna büyümek deniyor bazen. Küçükken herşey toz pembeydi. Geleceğe dair umudum vardı. En büyük şoku bir görüş ayrılığı kavgasında, mevzu benken bana inanmayıp beni bir nevi yalancılık, çıkarcılıkla suçlamaları oldu. Konuyu kapatmaya çalıştıkça da üstüme gelindi. Mahalle baskısı gibi aile içi baskı oldu. Bana inanmamalarından ziyade, ailemin ne kadar kibar, anlayışlı olduğu düşüncesinin kendi içimde yıkılmasıydı beni üzen şey. Sonra açık söyleyeyim hiç bir şey de eskisi gibi olmadı. Ailemdir sonuçta hakkı ödenmez fakat kırılan şey de yapıştırılmıyor.
Teşekkürler,arkadaşlar @OgulcanKara @Prencess_36 .
Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmenizi dilerim.
Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Tez zamanda iyileşirsiniz umarım. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bu dışarıda kahvaltı, yemek durumlarına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü benim kardeşim de geçen hafta arkadaşlarıyla beraber yemeğe gitmişler ve corona kapmış. Eşine de bulaşmış doğal olarak. Şimdi onlar da corona ile mücadele ediyor. Tekrar geçmiş olsun.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, arkadaşlar.
Onlar da çabucak iyileşir umarım.
Öncelikle @Lalo acil şifalar dilerim, umarım çabucak iyileşir ve sıkıntısız geçirirsiniz hastalığı.
Şimdi derdimi anlatayım.
Bizde online dersler başladığından beri bir-iki kez katıldım ama zamanım olmadığı için başını bıraktım, boş verdim.
İkinci okul yetiyor bana, gece uykularımdan ediyor zaten, tüm gücümle ve enerjimle çalışmaya devam ediyorum. İkinci okulda (bundan sonra eğitim kursu desem daha uygun olur) kimya/biyoloji öğretmenim bizim sınıf için başka şeyler düşünmüş. “Hazır devlet okulları sizi pek zorlamıyorken, baskı yokken biz biraz derslerde ileri gidelim, daha 10. sınıfsınız (ki ben 9. sınıf olarak 10 adından sınıfta oluyorum, hatta sınavdayken 10. sınıf sınavı veriyorum, sordukları zaman 10 diyorum) gelecek sene üniversite sınavı vereceksiniz (haliyle benim gelecek sene sınavım yok). 11. sınıfta size zor gelmesin, stres yaşamayasınız diye programda ileri gidip bu yılki dersleri bitirip gelecek senenin derslerine geçelim, biraz fazla yükleneceksiniz, ama gelecek sene faydasını göreceksiniz” dedi. Tamam iyi hoş da, az önce gerçek okul öğretmenim sınıf grubunda yazdı, size önemli bir şey söyleyeceğim dedi. Biz de bekliyoruz, öğretmen, neden derslerde yoksunuz, diğer öğretmenler şikayet ediyorlar maksimum 7 kişi oluyor derslerde, yazdı. Öğretmenimiz bayağı kızdı…
Özetle normalde sabah olur-olmaz telefonu sessize alıp kursun derslerine başlıyorum ve zar-zor bitiriyorum, geç yatıp erken kalkıyorum, ama bu uzun sürmeyecek gibi… Öğretmenler zorlamaya başlayınca nasıl olacak bilemiyorum 
Teşekkürler
Arada bir internet zayıf diye kırabilirsiniz dersleri.
Yemiyorlar maalesef, hatta iyi öğrenci katılır diyip gururumla oynuyorlar