Dök İçini Rahatla

Başınız sağ olsun…

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçek zor bi durum. Allahım kimseyi babasız bırakmasın.

Başınız sağolsun… Allah sabır versin.

1 Beğeni

Dediğiniz gibi sıkıntısız geçti. Dikiş attılar, ağrı falan yok şuan morfinin etkisi geçince ne olacak bakalım. Katlanacağız artık bir kaç gün :sweat_smile:

2 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin.

2 Beğeni

Başınız sağ olsun…

2 Beğeni

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Zor bir durum. Söyleyecek söz bulamıyorum. Nur içinde yatsın… :heart::sunflower:

2 Beğeni

Elimden geleni yapıyorum ama konu nedir? Yukarıyı okuyamadım bir sürü mesaj var. :joy:

Geçmiş olsun, sıkıntısız geçmesine sevindim. Diş çekilirken problem olmadığında ve maharetli bir doktora da denk geldiğinizde hiç ağrı bile hissetmeyebilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: Şu an pek ağrı falan yok, gayet rahatım. Doktor konusunda şanslıydım sanırım çok iyiydi, çok memnun kaldım. Neyse kaç gündür içimde dertti, kurtulmuş oldum :sweat_smile: Ayrıca geçen içimi oldukça rahatlatmıştınız bunun içinde ayrıca teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Ben farklı kombinasyonlar halinde hep gömülü dişlerle uğraştığım için bu konuda ne yazık ki tecrübeliyim, o yüzden içinizi rahatlatabilmek amacıyla cevap vermiştim, güzel sonuçlandığına sevindim. İlacın etkisi geçmiştir ve ağrı oluşmadığına göre temkinli bir oh çekebilirsiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Benim dişte yarım gömüktü sanıyorum. Kullanılmayan bir dişsin sen sıfır ayarında olman lazım :sweat_smile: Kimi kişilerde bu dişler çıkmıyor. Çıkmıyor derken gömük kalmak gibi değil, yirmilik diye bir diş yok, onlar şanslı :sweat_smile: Evet heyecan falan vardı bolca, kurtulmuş oldum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

@AeroKnight-sama Yeni gördüm yazını. Başın sağ olsun Emre. Mekanı cennet olsun.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, AeroKnight-san.

2 Beğeni

Başınız sağ olsun. :rose:

2 Beğeni

Bazı sebeplerden dolayı hastane, askeriye ve belediyede işlemlerim oluyor yaklaşık iki aydır. Yani öyle bir bürokrasi var ki, kendimi bir Rus romanına hapsolmuş gibi hissediyorum.

9 Beğeni

Yeni başlangıçlar iyi olur sanmıştım ama sanırım biraz boşluğa düştüm. Fazlasıyla sosyal olan ben, yeni çevreye pek ısınamadım. Herkes uyum içindeymiş de ben sonradan ortalarına düşmüşüm gibi hissediyorum. Bu da çevreye ısınamadığımdan pek fazla dertleşebilecek dost olmadığı anlamına geliyor. Sahi ya, olsa sanki beni anlayacaklar. Daha ben kendimi anlayamazken başkasının beni anlamasını beklemek biraz saçma. Ama yine de bazen anlaşılmak istiyor insan. Sanırım biraz doluyum.

7 Beğeni

Dönem dönem hepimizin başından geçiyor galiba bir şekilde. En azından içimizi dökecek yerler var. Burası da dahil di mi? :blush:

Zor günlerden geçiyoruz hepimiz pandemiden dolayı. Şu günler gelip geçse bir an evvel.

1 Beğeni