Dök İçini Rahatla

Ben üniversitedeyken kyk wifi ile bile ordan indirirdim bu kadar değildi be sanki ama coşmuşlar cidden ://

3 Beğeni

Hani 2 cemiyetin başında kardeşler mi yoksa eşler mi ne vardı?

İnan bir zamanlar biliyorduysam da artık bilmiyorum…

Hastanelere daha çok hasta olmak için gidiyoruz sanki. :// Keşke sabrı konserve olarak satsalar, çünkü bazen vücudumdaki tüm sabır tükeniyor. Sıkıştırılmış ufak haplar şeklinde de olabilir.

10 Beğeni

Neden bu evren bana ters işliyor ki? Geçen dedim gün 24 saat olunca uyuma saatini 0’a indirmekle bile yetmiyor. Şimdi gün 24 saat bile değil. Neden ya neden? Bizimle sorunu ne şu Dünya’nın?

4 Beğeni

Aynen öyle. Dersane bitiyor, eve gidiyorum. Biraz dinleneyim öyle ders çalışırım diyorum. Bir bakmışım yatacak saat olmuş. :laughing:
Zaman bunu nasıl yapıyor?

2 Beğeni

Bizde okullar da önümüzdeki ay açılıyor, eğitim kursları da. Ne yapacağım şimdi sahiden :grinning_face_with_smiling_eyes: O yatacak saat bende gelmiyor, geçen gün uyumadım sınava hazırlandım, dün 20 saate yakın ders çalıştım mesela yine yetmiyor. :grimacing:

2 Beğeni

Online dönemde öyle insan üstü bir çaba sarf ettik ki öğrencilerimizle, soru çözmeden geçireceğimiz gecelerin hesabını yaparken sevinç evrilerek yıkıldı üzerimize. Düne kadar tatile girmenin coşkusunu yaşarken, kurslar açıldı aniden. Elimizde okumak üzere zorlanarak seçim yaptığımız üç kitap, izlemek için kenara köşeye not ettiğimiz filmler, ayaküstü geçiştirilen bir kahvaltı yerine muhabbetin dem aldığı sofra hayalleri kaldı yine. Çünkü, 12. sınıfların kursları başlıyor bizde, evet. :smiley: :crazy_face:

11 Beğeni

Öğrencilikten istifa ediyorum, olur mu? :frowning:
Kaçıncı sınıfsın diyenlere 9 mu diyeyim 10 mu 11 mi bilemiyorum. Saat 10’dan beri yaptığım tek şey sınav vermek, ard-arda sadece sınav veriyorum, kurs derslerim de zorlaşıyor, öğretmen 11. sınıf konularına geçti, geceleri uyumuyorum sabah kadar ezber yapıyorum da, öyle olunca üst sınıf derslerini kavramak zor oluyor. Az önce hatırladım sabahtan beri hiçbir şey yemediğimi. Kurs dersleriyle okul sınavları aynı ana denk gelince hangisini yapsam bilemiyorum, istemiyorsanız gelmeyin 0 yazarım diyorlar. (Ordan bir zaman döndürücü alalım, teşekkürler)
Kurstan sınıf arkadaşlarım benden 2 yaş büyükmüş, birinin doğum gününü kutlayınca öğrendim, senpai demeye başladım :grinning_face_with_smiling_eyes:
Ya her şeyi geçtim de bugün pazar günüydü :frowning:

6 Beğeni

Bütün pcyi söktüm fanı temizlemek için. -Laptop.- Son bir tane vida kaldı ve başı kopmuş çıkartamıyorum. Tek vida için yarım saattir önümde duruyor bakıyorum öyle delirmek üzereyim.

2 Beğeni

Uzun zamandır hiç yazmıyordum ve bu aralar yeniden başladım. Üslubumdan hala hoşlanmıyorum. Aceleye getiren bir tarzım, çok da yeterli olmayan bir kelime haznem var. Biraz bunu düzeltmek biraz da eski tutkularımı canlandırmak istiyorum. Çok az şeye eski heyecanımla bağlıyım artık ve yeni bir şeyler bulmak için enerjim yok. Yazmak bu noktada iyi geliyor. Hala mutsuz bir insanım ama en azından kalbimdeki ağırlığı kaldırıyor.

Eski taslaklarımı ayırıp gözden geçirdim. Üstüne bir çılgınlık yapıp 3-5 tane hayran kurguyu birleştirdim. Birbirlerinden bu kadar ayrı evrenler kelimenin tam anlamıyla yapboz parçaları gibi birleştiler. Tövbeler olsun güzel oldu üstelik. Çok gaza gelirsem ilk bölümlerini buraya atabilirim bile. (İsimleri falan değiştirerek ama. Yoksa utanırım.)

Mahvolmuş olan uyku ve çalışma düzenimi de düzeltebilsem keşke. :neutral_face:

6 Beğeni

Açıp birleştirdim ve şu an açılmıyor. Benim ise neyi yanlış yaptırıma dair en ufak bir fikrim yok.

Belki kırmış bile olabilirim. Bazı şeyleri zorlamıştım…

1 Beğeni

Fanı saç kurutma makinesiyle vb. temizlediyseniz ve boş yere döndüyse; oluşan statik elektrik anakarta zarar vermiş olabilir.

Bunu da yeni gördüm ve ekleyeyim dedim :smiley: :

Kendi elim ile tek tek çevirerek pervanelerin arasını sildim. 1 kere kere de elimle cevirdiğim oldu ama hızlı bir dönme değil. 2 tur bile dönmeden duruyordu. Uçak pervanesi duruyor gibisinden yani. Tekrar açacağım şimdi belki ramler filan oturmamıştır.

Şarj cihazını takınca yanan ışık filan yanmıyor.

Güç kablosunu takmayı unutmuşum hallettim. :weary:

1 Beğeni

Tüm "direk"leri “direkt” yapmak isterdim… :nerd_face:

7 Beğeni

Foruma bu işlevi gören bir yz gerek diye düşünüyorum. Tek tuşla tüm direkleri direkt yapsın. :joy:

6 Beğeni

İngilizce dersinde öğretmen is ve are arasındaki farkı anlatıyor, should nasıl yazılır diyip harf-harf söylüyor.
Ev ödevi olarak test bankından agreement’i veriyor, ne zaman was ne zaman were olur onu açıklıyor.
Genel olarak, benimle dalga geçiyor galiba. Öğretmen konuşurken 10 sn ileri gitmek istiyorum resmen.

Tüm birleşik "da"ları da ayırmak istiyorum, her gördüğümde derin nefes alıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Aynı zamanda da ünsüz sertleşmesinde hep hata yapıyorum :sweat_smile:

4 Beğeni

Diyelim ben elektrik direği yazdım. O zaman yazılım doğru yazdığım şeyi bozar.

5 Beğeni

Bu yapay zeka sizin kurduğunuz cümleye göre de davranacaktır muhakkak.

4 Beğeni

Bu yazılımı geliştirmeye hemen başlayalım. Hatta Cadıdan yardım isteyelim kurbağa ordusu yardımcı olur. :slightly_smiling_face::frog:

3 Beğeni