Dök İçini Rahatla

Bunun çok kolay bir çözümü var: Altyazıyı ayrı indirmek. Torrent + altyazı = Saadet :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Yts hâlâ duruyorsa hele tadından yenmez xd

1 Beğeni

Ilk filmi izliyorum şimdilik. Yarın diğer ikisi için öyle yapacağım. Allahtan dublajı da çok güzel de izletiyor kendini. Önceki indirdiğim bu şekilde dublaj olduğu için önceki izlediklerim hep dublaj idi. O yüzden bu sefer özellikle altyazılı izlemek istemiştim çok zoruma gitti. Zaten mevcut olan şeyi silip tekrar indirdim resmen.

Bulabilirsen extended versiyonunu ayrı tat katar filme.

1 Beğeni

İndirdiklerim öyle zaten ama altyazısını bulamazsam da yine bunları izlerim mecbur. Gerçi illa vardır bir yerde.

1 Beğeni

Bsplayer da çıkmadı mı uygun altyazı?

1 Beğeni

Ben izlediğim her filmi altyazılı izlemeye çalışırım. Yüzüklerin Efendisi filmleri muhtemelen dublajlı izlemeyi normal gördüğüm tek film serisi. Dublaj ekibi inanılmaz iyi.
https://ortadunya.com/sinema/yuzuklerin-efendisi-dublajini-efsane-yapan-24-seslendirme-sanatcisi/

6 Beğeni

Yüzüklerin Efendisi gibi bir başyapıta gösterilen titizliğe hayranım gerçekten. Güzelim film TR Dublajlı bile efsanedir.

5 Beğeni

@SJack denetmenim yıldönümünüzü kutlarım. :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Askerde 3 - 4 ay geçirdikten sonra üye olmuşum demek. :smiley:

1 Beğeni

Henüz kontrol etmedim, akşam bakınacağım.

1 Beğeni

Yeni foruma aynı gün dahil olmuşuz. @agape’den daha kıdemliyiz ama o cadı biz kurbağa olduğumuz için forumda devreciliğin yerine rütbecilik uyguluyor.

5 Beğeni

Sizin de kutlu olsun efendim.

2 Beğeni

Bir Cadı gireceği ortamı önce gözetlemeyi tercih eder.

3 Beğeni

@Agape ye karşı en etkili yöntem, diğer kurbağaların içine karışıp kamufle olmaktır. Böylece sizi göremeyecek, göremeyince kazana düşmekten kurtulacaksınız. :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ytsye baktım az önce ama extended yok sanırım. Ve hayatımda bu kadar reklam açan bir sayfaya ilk kez giriyorum. Ben bir yere basmadan bile durduk yere reklam çıkıyor.

Evet, bu taktikleri uygulayarak cadının dikkatini dağıtabilirsiniz. :slight_smile: Görüldüğü üzere sizin taktik de önceki taktikler kadar başarılı olmuş. :slight_smile:

Opera Anlık Görüntü_2021-01-21_192514_forum.kayiprihtim.com

8 Beğeni

Katalogdan bir kurbağa seçmişsin. Harika. Keşke herkes senin gibi olsa. :buyucu:

3 Beğeni

Elbet bir gün. :grinning:

1 Beğeni

Yıldönümünün kutlu olsun sevgili robot dostum. :joy::heart: Nice mutlu forumlara… :heart:

1 Beğeni