Dök İçini Rahatla

Kuzenimin düğününü geçen ay zor atlatmışken şimdi damdan düşer gibi sabah sabah başka birinin nişanı için Tokat’a gidecekmişim. Tam diğerinden kurtulduk derken bu çıkıyor başımıza.

2 Beğeni

Hiç bir malum partili arkadaşa takı vs takmıyorum. Çok çok mecburi isem veya benim için düğünde birşeyler yapıldıysa en fazla 100 TL (artık bu bile lüks oldu 50 ye düşebilirim) ile geçiyorum.

4 Beğeni

Bana göre Mordor’a yüzük götürmenin bir tık altı… Kolay gelsin.

2 Beğeni

Şu an canlı bildiriyorum: Zor durumdayım! Yardım!!!

4 Beğeni

Benim sülale böyle COVID oldular. Üstelik en temaslı ben iken ben enfekte olmadım.

2 Beğeni

Bende aynı şeyi kadınlar için yazmaya başlayacağım da sayfalar sürecek diye üşendim.

Ek1: Kadınlara bir sorum olacak. Neden sizinle tanışmak için çeşitli yollar arayan ve bir kahve içmek için çabalayan benim gibi ciddi erkeklere sapık gözüyle bakıyorsunuz yada daldan dala atlayan maymun gözüyle. Nasıl tanışacağız yani vahiyle mi malumat olması lazım.

Ek2: Evlilik neden siz kadınlar için sadece düğün, gelinlik, nişan, kına, isteme töreni, nikah töreni (yazarken daraldım) ve sonunda ev, eşya ve arabadan dan ibaret. Rahat etmek için evlilik düşünen kadınlar, seks yapmak için evlenen erkekler…

ÖNEMLİ NOT: Beraber kitap okuyacağım, 1200 den fazla kitaplarımı paylaşabileceğim, beraber oyun oynayacağım, gezeceğim, değişik yemekler deneyebileceğim, yurtdışına gidebileceğim, sıkılmadan sohbet edip tartışmalar yapabileceğim bir eş adayı arıyorum. 33 yaşında eli yüzü düzgün aylık 7bin maaşı olan bir devlet memuruyum. İngilizce ve Almanca biliyorum. Hafta sonum tatil. Bence beni kaçırmayın…

7 Beğeni

Evlilik üzerine bir başlık vardı orada da yazmıştım ama bir kere daha belirtmek isterim Serkan.
Eşimle gayet mutluyum. Bizi bir araya getiren şey birlikte yaptıklarımız değil yapmadıklarımız oldu. İkimizin de çok fazla farklı yönleri var hobileri var. Bunlar birleşerek daha büyük bir bütünü oluşturdular. Olaya böyle bakmak lazım (bence). Ortak yanlardan gidildiğinde monoton hayata geçiyorsun. Bu Önemli not kısmına olan yorumum.

Ek1 ve Ek2 ye gelirsek.
EK1 günümüzde ülkenin geldiği durum gereği, ben bir kadınla gece aynı sokakta yürürken bile bir erkek olarak korkarım. Acaba şimdi bir çığlık atsa başıma ne gelir diye istemsiz bir düşünce gelir. El ele tutuşma, öpüşme ve senin de dediğin gibi kahve içme artık eski değerlerden çok daha farklı, çok daha hassas değerlendiriliyor. Bunun sadece karşı cinsle değil toplumun kalitesizliğiyle alakası var.

Ek2 ye değinirsek, bu da senin çevrenin sonucu. Çünkü benim çevremdeki pek çok kadın (ki bende senin yazdığın şartları bire bir taşıyan bir memurum) burada saydığın maddelere kendi imkanlarıyla sahip olduğu gibi, tek başıma özgürce yaşarım düşüncesinde. Senin yazdığın özellikler daha bugün daha çok bir eğitim almamış, mesleği olmayan ama teknoloji (tv , telefon vs) sayesinde biraz gözü açılmış olup baba evinden kurtulmak isteyen tipler.

Şayet saydığın özelliklere sahipsen ve en yazdıklarını yanlış anlamıyorsam senin gibi bir profil bir kaç farklı sosyal ortamla FRP oyunları, Yurtdışı Turları, Kayıp Rıhtım benzeri siteler ve Tiyatro - Koşu Grupları vs çok rahat kafasındaki insanlara ulaşabilirsin.

2 Beğeni

Eşinle mutlu olmana çok sevindim, daim olur inşallah. Büyük bir bütünü oluşturmak konusunda dediklerine katılıyorum ancak aynı özelliklerdeki insanlarında paylaşımı yüksek olacağından dolayı bahsettiğin monotonluğun oluşacağını sanmıyorum. Yeter ki karşılıklı ‘‘heyecan’’ olsun. Anahtar kelime bu bence.

Bence geçmiş dönemde de durum böyleydi şimdiki dönemde de aynı. Sadece bunu sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla daha görünür hale getirdik. Hatta geçmiş zamanlarımızda kadınların korkuları daha büyüktü bence. Bence birini tanımaya çabalamamızın sebebi tahammülsüzlük oldu. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor. Evet burada da anahtar kelime tahammülsüzlük olsun.

Bu konuda çok haklısın. Çevre çok önemli ve malesef çalışma çevremde şu an atandığım ilçe deki oturduğum çevre de hep kendini kurtarma evlilikleri yapmaya çalışıyor. Dedim ya kadınlar rahat etmek için erkekler seks için evlilik mantığı var.

Kayıp rıhtımda deniyorum şansımı işte :laughing:

2 Beğeni

Sonuna güldüm, kusura bakmayın. :slight_smile: Umur ediyorum aradığınız birini bulursunuz, yaşınız genç daha. Ama her kadın da yazdığınız gibi değil, daha iyi arayın. Eğer hep böyle insanlarla karşılaşıyorsanız demek sizde bir sorun var yani istediğiniz gibi insanları fark etmiyorsunuz da, “beğenmediğiniz” kişiler size daha çekici geliyor.

2 Beğeni

İşin şakası bir yana birde hiç ummadığım yerden çıkıyormuş bir şey :smiley:

Beğenmeme değil haddime de değil aslında, herkesin fikirleri ve istekleri farklıdır. Karşılaşmamam mümkün değil çevrem bunlarla dolu, iş gereği çevre değiştirmek ülkemiz şartlarında çok zor, ekmek parası nerdeyse oradayız ne yazık ki. Seçeneklerimiz kısıtlı :laughing:

Kayıp rıhtım buluşması var mı? Bence özellikle burada ki içini döken dertli arkadaşlar buluşmalı :smiley:

1 Beğeni

Siz zaten evli değil miydiniz? Geçen yıl bununla ilgili bir yazınızı okuduğumu hatırlıyorum.

Evet nişanlıydım ama olmadı. Bahsettiğim sebeplerden dolayı kafa yapımız uyuşmadı. İstekler, heyecanlar, hayata bakışlarımız farklıydı. Bazen farklı olan şeyler birbirini çekemiyor @erce nin dediği gibi.

1 Beğeni

Eşimle beklemediğimiz zamanda, ummadığımız şekilde tanıştık. O dönemler evlenmeyi geçtim, ilişki bile istemiyordum, yalnızlığımla mutlu zamanlarımdı. :slight_smile: Muhakkak sizi de güzel bir sürpriz bekliyordur bir yerlerde.

1 Beğeni

Bir erkeğin serzenişine sadece erkekler yanıt vermiş (düzeltme: çoğunlukla erkekler) , (Düzeltme-2: Neredeyse yarı yarıya), o zaman fazladan bir erkek daha yanıt verebilir gibi geldi…
@Zack beraber olmak istediğiniz kadının özelliklerini detaylıca vermişsiniz ancak bu özellikleri hem cinsiniz bir yakın arkadaşınızdan da bekleyebileceğiniz özellikler, taleplerinize karşılık olarak karşı tarafa ne sunabilirsiniz? Romantik misiniz ? Yakışıklı mısınız? Bunlar yoksa maddi anlamda güvenli ve konforlu bir yaşam sağlayabilecek şartlara sahip misiniz? Karşı tarafın taleplerine karşılık verebilecek anlayışa ve sabıra sahip misiniz? diye uzar gider…
Bazen kendimizi için düşüncelerimiz her zaman karşı tarafta aynı karşılığı bulmuyor ya da bizim çizdiğimiz portremiz , karşı tarafta canlanan imgemizle örtüşmüyor. Bu konuyla ilgili sizi tanıyan (karşı cinsten) bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz, eleştirilerini dikkate alırsanız bu konuda hızlı sonuca ulaşabilirsiniz.
(Buradan bakınca 10 numara 5 yıldız bir insansınız derim :sweat_smile: )

1 Beğeni

Ben kadınım. :joy::joy: (20 karakter.)

5 Beğeni

Büyük pot kırdım, pardon. özür dilerim :scream: :pray:
Çoğunlukla erkekler diyelim :sweat_smile:

2 Beğeni

Bende fark ettim çoğu bayan arkadaş cevap vermiyor, burada biz erkekler birbirimize destek oluyoruz.:smiley: Sorularınıza cevap vereyim belki şansım artar :laughing: Ortalama yakışıklıyım, yengeç burcuyum çok romantiğimdir :stuck_out_tongue:

Sorun sanırım insanların ne istediklerini bilmemeleri de olabilir. Ya da ne kadar miktarda istedikleri. Herkesin hayattan beklentileri farklıdır ve saygı duymak lazım. Ben uzmanlara da başvurdum ve herhalde bıktı ki uzmanın bana en son söylediği şey ‘‘Allah ummadığın anda karşına çıkarır’’ oldu :laughing: Beni tanıyan bayan arkadaşlar valla Serkan çok iyisin ve insan seninle olsa çok şanslı diyorlar ama hep başkalarıyla evleniyorlar hahaha. Bilemedim.

Çok teşekkür ederim. Bir gün buradaki erkekler toplanıp counter atalım birer el bari napalım artık :smiley:

1 Beğeni

Hüseyin’i erkek sanman saçma oldu… :joy:

5 Beğeni

Edirne, Tekirdağ veya Kırklareli nde bulunan arkadaşlar buluşma ayarlayalım, içecekler benden olsun :slight_smile: Ben Kırklarelindeyim bu arada.

En büyük sorunlardan biri beklentiler sanırım. Aşırı derecede uyumlu, neredeyse ruh eşim diyebileceğimiz insanlarla istediklerimiz farklı olabiliyor. Sonunda da farklı yollara sapıyoruz.

Konudaki 87 mesajımla buluşmanın demirbaşlarından bir olabilirim, bence de buluşalım. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni