Çekimlerin Ağustos sonuna doğru bitmesi durumunda post prodüksüyona 16 ayları kalmış olacak. 16/12/2026 da vizyona girecek.
Herhangi bir erteleme olmadan vizyona girmesi güzel olur. Dizisinin 2. sezonu ya filmden önce ya da filmden sonra çıkış yapabilir. Koca evren 3 film ve 1 diziyle bitmez umarım.
Fim serisine Dune’un Çocukları’nı da eklerlerse Mesih’in odak noktası olduğu kısmı tamamlanmış olur bence. Diğer kitaplar da yapılırsa süper olur tabi. Tuttuğu müddetçe devam ederler gibi, Denis V. ile olmasa bile dizi falan şeklinde.
Vizyon tarihini ertelememek için ellerinden geleni yapacaklardır, çünkü bu filmle beraber ödül sezonuna da oynayacaklar. Tarih Oscar lar hedeflenerek belirlendi. Yetişir, üstüne hayvani bir lobi de yaparlar .
Geçen seferde Oscardakiler haklarını yemişlerdi yine yerler ki bunların sadece bu film özelinde yaptıkları ilk icraatları değil. Kaç tane iyi filmlerin ve yönetmenlerin hakkı yendi son zamanlarda. Hoş ödülleri kaale alan kalmadı zaten artık. Prestij haricinde getirisi kalmadı.
@Tansael Denis bu filmle beraber misyonunu tamamlayıp bayrağı başkalarına teslim edecek. İyi senaryolu işlerle umarım evrene devam ederler.
İlk film 5-6 Oscar aldı diye hatırlıyorum hocam Bakmak lazım yine. Ama Part 1 da Part 2 da fazla yarıştırılmadı, öyle diyim. Gerek vizyon tarihleri gerek yapılan çalışmaları standart seviyede ödül peşleme düzeyindeydi.
Bu sefer ölümüne saldıracaktır stüdyo Bu tarz saygı duyulan 3 leme filmlerde de 3. film biraz hepsini birden ödüllendirme psikolojisi oluşturur. İşin özeti film iyi çıkarsa Best Picture dahil yarışacağı her dalda kazanma şansı yüksek olacaktır.
13-15 civarı adaylık alıp, ana kategoriler dahil 8-9 tane toplar diye öngörüyorum 2027 de .
Teknik olarak aldı hocam haklısınız. Kastım ana kategorilerde hakkının yenmesiydi. Son filme de bir kılıf bulurlar tabii önce filmi izleyelim de. Gerçi akademi uzun diye izlemiyordu şimdi mutlaka izlemek zorundalar yeni madde gereğince