İşte, kitaba sonuna kadar sadık kalıp, çok basit bir meseleyi atladığı için, kitabı okumayan çoğu insana “garip” gelebilecek bir başyapıt.
Bu kitabın olayı bir takım karakterlerin kafa sesleridir. Filmde o yok.
![]()
Niye acaba?
İşte, kitaba sonuna kadar sadık kalıp, çok basit bir meseleyi atladığı için, kitabı okumayan çoğu insana “garip” gelebilecek bir başyapıt.
Bu kitabın olayı bir takım karakterlerin kafa sesleridir. Filmde o yok.
![]()
Niye acaba?
Resmi olarak Dune Part-2 den 17 sene sonrası anlatacakmış film.
Dune serisi çok iyi, film müziğinden prodüksiyonuna oyunculuklarından yönetmenine kostüm tasarımından uyarlama senaryosuna kadar hatta bu yıl en çok Oscar alan film olacak büyük ihtimalle.
Genel de serilerin son filminde ödül yağmurları olur bu yıl da en iyi yönetmen en iyi film en iyi erkek oyuncu Oscarı ve saymadığım bir çok dalda Oscarı kucaklar ancak gelelim asıl soruna kitaplarını okuyanlar şunu çok iyi bilir lisan al gaib in telekinezi olarak konuştuğu bir çok kısım var filmler de bunu yansıtamıyorlar sadece paulun olduğu kısımlar da değil ve bu bence seriyi yüzüklerin efendisi gibi kült yapamayacak kadar büyük bir sorun filmleri çok severek izliyorum tüm serisini de sinemaya gidip ilk günden bitiririm. ancak seri kendini bir defa daha izletebilir mi asıl önemli soru bu ki kaybedeceği nokta da bu.
Bazen gülüyorum lotr gibi efsane seri olacak diyorlar bunu zaman yüzlerine vurur umarım.