Sarmal’ın çevirisi çok farklı. Bende birinci kitabı var, bir çok osmanlıca kelime var, ben çok sevmiştim. Ama diğerlerinin çevirisine pek uymaz muhtemelen. Yine de sen bilirsin ama 
Doğrudur.Şu ana kadar fazla bk okumamakla beraber şunu söyleyebilirim Dune en zayıf kitabı bile okuduğum en iyi BK kitapları arasına girer.
Nadir’den 2 satıcıya mesaj yazdım, onlardan gelecek cevaba göre karar vereceğim
Böyle şeyleri paylaşmayın . Türkçe de asla göremeyeceğimiz baskılar bunlar . Ekrana ekmek banıyoruz ayıp oluyor .
Yaklaşık 3-4 saat bununla uğraştım.
Şimdilik Kabalcı baskılarını bir kaç yerden 2 eksikle ( Dune 1. kitap ve Atreidas Hanedanı) 193 TL’ye aldım.
2 Kitap kaldı; Atreidas Hanedanı için 2-3 yere mesaj yazdım gelecek cevaba göre birini alacağım. 1. Kitap Dune uygun fiyatla gören olursa, haberdar ederse sevinirim.
Bizi çağırma zaten. @alper ayrımcılık yapılıyor bence ayrımcı birisinin evine gitmemelisin. 
Okumaya gelirsem, misafirlik 1 aydan fazla sürer.
İki eksik kaldı. Atreidas Hanedanı tamam sayılır aslında. 1 kitabı bulursam set yapmış olurum, bulamazsam, ithaki baskı var kitaplığımda onu okurum 
@Agape bence kitaplık başlığında @BiblofilYouTube paylaştığı fotoğraflara bak, şunları okumak istiyorum dersen, muhtemelen davet eder.
Yok, yalan dolan hep. Aylarca şurada aynı şehirdeydik çağırmadı. Şimdi fizana gitti ya çağırır. Bunlar hep politika. 
Olay bu yani ![]()
Buyrun efendim herkese kapımız açık milli kütüphane gibi kurcalayın dilediğinizce
limon ağacım falan da var kumkuat da var kahve de yaparım. ![]()
Aynı şehir mi ne zaman
sen izmir e gittin ben maraş a şimdi kıvırmayalım @Agape
Ben demiştim. ![]()
![]()
Tam bir üst mesajda dedim hem de. İleri görüşlü insanım. ![]()
@BiblofilYouTube Yahu ben İzmir’e net olarak gitmedim ki daha hâlâ İstanbul’dayım şu an. Sen neredesin?
bkz: Fizan…
O zaman iki plastik sandalye alalım gidelim, @BiblofilYouTube bizi okuma koltuğuna oturtmaz ama kahve yaparım dedi. Sandalyemizi alıp geliyoruz 
Sarmal yayınları var bende alper abi. İstersen verebilirim
Misafiri plastik sandalyeye mi oturtacak? Hayatımda hiç böyle hakaret görmedim.
Ben oradan koltuk alacağım abi çünkü gittim mi ben öyle bir aya filan dönemem. Üşengeçliğimin geçmesi 4 ay filan sürer benim. Günde 6 kez de kahve isterim.
Ben anlamam.
@Agape buradan bile 1000 km çekiyor.
Teklifin için çok teşekkür ederim @CowardlyHero, eksik 1. kitap Dune kaldı. Dune’nin bende İthaki baskısı var ama Kabalcı baskı bulursam set yaparım.
Bir odaya yeni mobilya aldım. Biraz rahatsız olabilir ama her türlü imkanı sunan tesisimizde unutulmaz hatıralar biriktirebilirsiniz.
Burak Butik Otel 
@Agape az sonra Maraş uzak, yakın bir yerlere taşın diyecek