DUNE Kitaplığı

Sarmal’ın çevirisi çok farklı. Bende birinci kitabı var, bir çok osmanlıca kelime var, ben çok sevmiştim. Ama diğerlerinin çevirisine pek uymaz muhtemelen. Yine de sen bilirsin ama :sweat_smile:

2 Beğeni

Doğrudur.Şu ana kadar fazla bk okumamakla beraber şunu söyleyebilirim Dune en zayıf kitabı bile okuduğum en iyi BK kitapları arasına girer.

2 Beğeni

Nadir’den 2 satıcıya mesaj yazdım, onlardan gelecek cevaba göre karar vereceğim

1 Beğeni

Böyle şeyleri paylaşmayın . Türkçe de asla göremeyeceğimiz baskılar bunlar . Ekrana ekmek banıyoruz ayıp oluyor .:roll_eyes:

2 Beğeni

Yaklaşık 3-4 saat bununla uğraştım. :slight_smile: Şimdilik Kabalcı baskılarını bir kaç yerden 2 eksikle ( Dune 1. kitap ve Atreidas Hanedanı) 193 TL’ye aldım.

2 Kitap kaldı; Atreidas Hanedanı için 2-3 yere mesaj yazdım gelecek cevaba göre birini alacağım. 1. Kitap Dune uygun fiyatla gören olursa, haberdar ederse sevinirim.

1 Beğeni

Gel misafir edeyim istediğini oku :smile: :obey:

6 Beğeni

Bizi çağırma zaten. @alper ayrımcılık yapılıyor bence ayrımcı birisinin evine gitmemelisin. :sweat_smile:

2 Beğeni

Okumaya gelirsem, misafirlik 1 aydan fazla sürer.

İki eksik kaldı. Atreidas Hanedanı tamam sayılır aslında. 1 kitabı bulursam set yapmış olurum, bulamazsam, ithaki baskı var kitaplığımda onu okurum :slight_smile:
@Agape bence kitaplık başlığında @BiblofilYouTube paylaştığı fotoğraflara bak, şunları okumak istiyorum dersen, muhtemelen davet eder.

2 Beğeni

Yok, yalan dolan hep. Aylarca şurada aynı şehirdeydik çağırmadı. Şimdi fizana gitti ya çağırır. Bunlar hep politika. :smiley:

3 Beğeni

Olay bu yani :slight_smile:

Buyrun efendim herkese kapımız açık milli kütüphane gibi kurcalayın dilediğinizce :smile: limon ağacım falan da var kumkuat da var kahve de yaparım. :slight_smile:

Aynı şehir mi ne zaman :smile: sen izmir e gittin ben maraş a şimdi kıvırmayalım @Agape

2 Beğeni

Ben demiştim. :rofl::rofl::rofl: Tam bir üst mesajda dedim hem de. İleri görüşlü insanım. :sweat_smile:

@BiblofilYouTube Yahu ben İzmir’e net olarak gitmedim ki daha hâlâ İstanbul’dayım şu an. Sen neredesin?

bkz: Fizan…

3 Beğeni

O zaman iki plastik sandalye alalım gidelim, @BiblofilYouTube bizi okuma koltuğuna oturtmaz ama kahve yaparım dedi. Sandalyemizi alıp geliyoruz :slight_smile:

1 Beğeni

Sarmal yayınları var bende alper abi. İstersen verebilirim

2 Beğeni

Misafiri plastik sandalyeye mi oturtacak? Hayatımda hiç böyle hakaret görmedim. :sweat_smile: Ben oradan koltuk alacağım abi çünkü gittim mi ben öyle bir aya filan dönemem. Üşengeçliğimin geçmesi 4 ay filan sürer benim. Günde 6 kez de kahve isterim. :smiley: Ben anlamam.

3 Beğeni

@Agape buradan bile 1000 km çekiyor.

3 Beğeni

Teklifin için çok teşekkür ederim @CowardlyHero, eksik 1. kitap Dune kaldı. Dune’nin bende İthaki baskısı var ama Kabalcı baskı bulursam set yaparım.

2 Beğeni

Bir odaya yeni mobilya aldım. Biraz rahatsız olabilir ama her türlü imkanı sunan tesisimizde unutulmaz hatıralar biriktirebilirsiniz.

Burak Butik Otel :smiley:

3 Beğeni

@Agape az sonra Maraş uzak, yakın bir yerlere taşın diyecek :slight_smile:

2 Beğeni

Bana göre fizan orası. Beni alakadar etmiyor. :smiley: İnsan insaflı olur da Bolu filan gider. Bizi hiç düşünme zaten.

@alper Görüyor musun? Yeni mobilya aldım ben orada keyif yapacağım siz süngeri çökmüş olanda oturabilirsiniz diyor…

@alper Dedim bile. :rofl:

2 Beğeni

@Agape üstüme iyilik sağlık yine çarpıtıldık.

@alper sen de az ileri görüşlü değilsin :smile:

2 Beğeni