Cümlelerin gidişatı onu gösteriyordu. 
Yine sokakta kaldım. Vay başıma gelenler…
En sonunda atıcam bütün kitapları alt alta üstüste arabaya, mobil olarak okuma hizmeti sunucam. Gerçi yine yaranamayız ya 
Az önce harika bir fikir mi sundum ben?
Bence öyle. Eşekli kütüphaneci gibi köyleri, kasabaları dolaşırsın.Ya da en iyisi bizim burayı dolaşsan da yeterli olur.
Kabalcı ilk baskı bende var. Yalnız kitapta sararma var.
Buradayken çağırmadıktan sonra… 
Allah benim belamı… ne halt yemişim ben 
Dune hakkında her şey konuşulmuş yaaaa. Bende 4 5 6 mega bundle olarak çıktı sandım. 

Bilim kurgu klasiklerine Leibowitz, Culture ve İşkenceci serisi eklendi. Dune’un çıkması hele hele 2 kitap birden çıkması i m k a n s ı z…
@Artorias ben de inceledim bugün. Baya cep kitabı gibi basmışlar. Kabalcı biraz haksızlık etmiş seriye.
İthakinin 4 kitap setini alalım biz , kabalcının bastıkları da vardı bende ama kitaplar çok küçük olduğu için çok zor okunuyordu . Hepsini dağıttım , fazladan olanları da satmıştım . Hata mı ettim acaba 
Yahu demiyorsun ki hadi ben çağırmadım, sen de çağırmadın, ne biçim insansın diye…
Bunu da mı biz diyelim? Böyle dersen banlarım ama o başka bir mevzu. 
Okuduysanız sorun yok bence, ama seri bitsin okuyayım diye İthaki baskıları bekliyorsanız, 5. ve 6 kitap
çok gecikti ve ne zaman geleceği de belli değil.
Okurum bir ara diye duruyorlardı . Sonra ben biraz niyetlendim yazıların küçük olması ve ktiabın boyutunu da küçük olması beni itti . Sonra İthaki’nin bastıklarını gördüm hatta sipariş vermiştim 1. kitabı onunda kapağı yırtık geldi . Ben kitapları burada satarken onuda bedavaya gönderdim isteyen birisine .
11.11 de iyi bir indirim alırsa kitaplar ithakinin basmış olduğu 4 kitabı alıp aradan çıkartmayı düşünüyorum , okuyacak bir çok kitabım var hali hazırda onlar bitene kadar da diğer kitaplarının çıkacağını düşünüyorum .
Mrb arkadaşlar bu seriye başlamak istiyorum lakin önce görüşlerinizi almak istedim sizce tek oturuşta okunabilecek bir seri mi, dili ağır mı konusu ne (kısaca)Vs.?
Tek oturuşta? 
650 küsür sayfayı tek oturuşta okurum diyorsan okunur.Sürekliyici fakat hızlı hızlı okumanı tavsiye etmem.Yavaş yavaş sindire sindire okursan bayağı zevk alırsın.Bir sürü olay oluyor ve karakterlerin her biri derin karakterler.Dili hafif ağır neye göre belirleniyor bilmiyorum ama basit değil hikaye.Okuduğum en iyi BK kitabı diyebilirim.
Dune;

Patates mi yoksa güzel mi ? 
Nefis anlamında