İnternette kitabın sayfa sayısı 360 olarak gözüküyor ve arkadaşın elindeki kitabın sayfa sayısı 338. Sanırım elinde bu kitaptan olan biriyle karşılaştırmak istiyor. Bende kitap olmadığı için teyit edemedim ama geçenlerde bu yayınevinden okuduğum başka bir kitapta benzer bir durum yaşamıştım. Hangi kitaptı hatırlayamadım.
Anladım. Benim birinci baskı 338 sayfa.
Hocam kitap tanıtımında 360 sayfa yazıyor. Bendeki 338. Bu bakımdan @Torcheim Hocam sorunumu çözmüş.
Muhtemelen İş Bankası’nın çoğu kitabında böyle bir durum var. (Belki diğer yayınevlerinde de bu durum vardır) Gerçi bu bir sorun mu bilemedim. Belki teknik bir detayı vardır. Önsöz, dizin gibi kısımları veya boş sayfaları kitabın sayfa sayfasına eklemeyip internetteki tanıtımında bu sayfaları dahil ediyor olabilirler. Bu arada sayfa sayısını belirterek @BiblofilYouTube yardımcı oldu. Bundan sonraki alacağınız kitaplar için bence içiniz rahat olsun.
Kitap sayfa sayısı şöyle; xxii+338 sayfa, yani toplamda 360 sayfa oluyor. Diğer kitaplarda aynı şekilde sayfa numaralanmakta.
Hatta 338 sayfanın tamamı dolu değil. 330 civarında bitiyor. Son sayfalar boş
Korkunç İvan - Bkmkitap üzerinde Korkunç Ivan stoklara geldiğine dair e-mailime mesaj geldi. şu an sipariş verdim. Vermek isteyen varsa versin 25TL ama 29 TL’den aşağı siparişi kabul etmiyor bu kamuoyunun bilgisine
Bkmkitap’ta Dünyaya yön verenler serisinden ;
Korkunç İvan
Jack London
Mozart
Hegel
Jean Jacques Rousseau
Benjamin Franklin
Gabriel Garcia Marquez
Hamurrabi
Stokta görünmekte sizce gerçekten ellerinde mevcut mudur
Yaklaşık 1,5 ay önce stoklar mevcuttu,sipariş verdim ancak stoklarda olmadığı için iptal ettiler.
Hegel’in yeni baskısı olduğu için stoklarda olabilir
Korkunç Ivan ve benjamin franklin siparişini verdim ben bu sefer belki gerçekten vardır. Geçen sefer korkunç ivan için sipariş verdiğim zaman stokta yoktu ve listeye eklemiştim. Mail kutumda sipariş stoklara düştü yazıyor du bende bu mesaja kıyasla bilgi verdim
Zannetmiyorum. Aslında imkansız kitaplar değil çoğu ama birden eklenmesi sanki bir stok yenileme hatası gibi duruyor.
Bir de Franklin yeni baskı yapmadı ne işi var stokta derler adama
Bilgi için teşekkürler. Bende sipariş verdim “ya gelirse” diyerek ancak iptal olacağı şurdan belliki fiyatlar kitapların çıktığı tarihlerdeki tutarlar. En fazla 1 hafta kaybederiz sonra iade ederler
Mithradates’te stokta vardı, göndermediler
Kapıda ödeme seçin böyle durumlarda. Sipariş iptal olursa iade işlemleri ile uğraşmazsınız. Yüz Yılın En İyi Bilim Kurgu Öyküleri kitabında da stok açıp sonra iptal etmişlerdi.
Bkmkitap iade işlemi hemen çözüme kavuşuyor ama geçen de Bismarck kitabının fiyatını ucuza bulduğum yerden almak için siparişi müşteri hizmetlerinden arayıp iptal talebinde bulunduktan bir kaç saat sonra para iadesi hemen yansımıştı. Belki şansıma bu kadar hızlı olmuş olabilir.
Çok teşekkür ederim umarım hepsi mevcuttur
Umarım Kitaplar gelir. Pazartesi günü belli olur gelip gelmeyeceği
Kasım ayı ilk haftasında; Benjamin Franklin, Korkunç İvan, Mithradates kitapları aynı biçimde stokta var gözüküyordu. Sipariş verdim, temin edilemediğinden iptal edildi. Muhtemelen bir yanlışlık var, bu kitapların piyasada nesli kurumuş durumda(). Yeni baskıları için yayınevine dua edelim.
Bende Korkunç Ivan ve Benjamin Franklin için kasım ayında sipariş vermiştim. Stokta bulunmadığı mesajı alıp iade gelmişti umarım bu sefer olmaz
BKM Kitap maalesef piyasada olmayan kitapları varmış gibi göstermekte, sipariş oluşturmaktadır. Telefonla kendilerine bu durumun sakıncalarını anlatmama rağmen hiç bir çalışma yapılmadı. İnsanlar yanıltılarak sipariş alınmakta, tahsilat yapılmaktadır. Tahsilat yapmamaları için deneme maksatlı kapıda ödeme seçeneği ile Korkunç İvan ve Benjamin Franklin’i sipariş geçtim, sonuç; üç günün sonunda siparişim temin edilemediğinden iptal edildi. BKM Kitap’tan kitap alırken bu durum bilinmeli.