Dünyaya Yön Verenler (Biyografi) Serisi (Türkiye İş Bankası Yayınları)

Bende artık ne kadar uygun olursa olsun bkmkitap’tan alışveriş yapmayacağım

4 Beğeni

Tekrar baskılar.

13 Beğeni

Fiyatları çok merak ediyorum.

Bu güzel haber, bunların tümü kitaplığımda var, olsun ama, serinin devam ettiğini bilmek sevindirici.

Zaten iyi kötü sağda solda bulunabilen kitapları basıyolar. Benjamin Franklin, Beethoven, Churchill vs. karaborsada olanlar. Bunları bassalar ya.

6 Beğeni

Haklısınız, bir yıldır beklediklerim; Winston Churchill, John Stuart Mill, Korkunç İvan, Benjamin Franklin, Tolkien. Beklemeye devam.

1 Beğeni

Churchill ve Tolkien’i ben de bekliyorum uzun zamandır. Basılmıyor bir türlü nedense ama 2021’den ümitliyim bakalım. :woman_facepalming:

3 Beğeni

Korkunç İvan yok :confused: .

1 Beğeni

John Locke
John Stuart Mill
Tolkien
Churchill
Beethoven
B.Franklin
Korkunç İvan
şu an karaborsa. Bunlar dururken olanı basmak çok garip.

4 Beğeni

Tüm kitapları tamamladım kaç ay önce ama bazı bulunmayanlar deli etmişti beni letgoda felan kütüphanesini satanların kitaplarını dahi inceledim john stuart mill i öyle bulmuştum sağolsun aldığı fiyata vermişti çok zevkli günlerdi arayıp bulması şimdi boşluğa düştüm :smile:

2 Beğeni

Hocam aramak çok heyecanlıysa ve hayatında tekrar aksiyon istiyorsan Tolkien’i sat, sonra ara dur. :slight_smile:

3 Beğeni

Hiçbile hıh :slight_smile:

Ne diyor @Agape @Ozgur bu abi ya :joy:

Tolkien de şey demişlerdi hocam tekrar basımı olmayacak diye çünkü anlaşma felan iptal olmuş dediler ama yine de belli olmaz. Tüm enerjimi john stuart mill e verdim tolkien bulunması çok daha rahat olsa gerek eğer denk gelirsem haber ederim merak etmeyin

1 Beğeni

Arkadaşlar seriden descartes basımı var mı ?
Yoksa ben mi bulamıyorum

Uzun zaman oluyor tükeneli :slight_smile:

1 Beğeni

Tolkien tekrar basılacak mı arkadaşlar?

1 Beğeni

Kısmet, bekliyoruz forum olarak

2 Beğeni

2.el sitelerinde fahiş fiyatlara satılıyor umarım basılır. :innocent:

Beni kazıkladılar ya @Ozgur ve @Agape ikilisi. :smile:

2 Beğeni

Biz kazıklandık asıl. @Ozgur benim kitabı fahiş fiyata satmış. :buyucu:

1 Beğeni