Arkadaşlar Tolkien, Benjamin, Churchill, İvan gibi baskısı olmayanlar için yeniden hep beraber talep oluştursak? Ne dersiniz? Yoğun talep olursa belki gündem yaratır.
Çok iyi olurdu. En çok sahip olmak istediğim serilerden biri Dünyaya Yön Verenler.
Baskısı olmayan ve fiyatları aşırı yükselmiş bu serinin bazı kitapları için her ay en azından yayınevine bir e posta gönderiyorum. Nisan ayında (2021) Churchill ve Robespiere yakın zamanda tekrar baskısı geleceği söylediler.
Tolkien,B. Franklin Korkunç ivan, Mill, locke, Descartes, Beetohoven gibi uzun zamandır olmayanlar baskıya girse keşke.
Sonuç itibariyle okuyucu istekleri yayınevlerinin baskı politikasını çok etkiliyor arkadaşlar. Sizlerde benzer şekilde istediğiniz Biyografiler yönelik e posta atsanız basma süreci hızlanacak belki de basma düşüncesinde olmadıkları kitaplar bile tekrar baskı sırasına alınacaktır.
Örneğin HAY Klasiklerinde uzun süredir basımı olmayan Ciltli Kitaplar gibi…
Bende Macellan ile başladığım (hâlâ bitmedi) bu biyografi serisine Churchill ile devam edecektim ki stoklarda yok. Mail attım İş Bankası Kültür Yayınları’na. Cevap gelirse paylaşacağım. Birde arkadaşlar serinin en keyifli kitabı hangisi öneri var mı?
Jack London baya güzel.
Churchill yakın zamanda tekrar baskısı geleceği söylediler şuan çok zor bulunan bir seri kitabı ben de sabırsızca bekliyorum
Gel al da haftalık yüzde kırk indirimine Nietzsche biyografisini koymuşlar. Bilginize.
İyi geceler arkadaşlar bu kitapların tekrar baskıları geleceği ile ilgili bilgi varmı teşekkürler.
Büyük Konstantin - Paul Stephenson
Konstantinos Paleologos - Donald M. Nicol
İyi geceler hocam, şu anlık gözükmüyor.
Yardımınız için teşekkür ederim.
Macellan’ı okuyup bitirdim. Herkese tavsiye ederim. Güzel bir kitap.
Tekrar baskılar konusunda haber var mı? Bilgisi olan var mıdır?
Herhangi bir biyografi kitabında tekrar baskı gözükmüyor. 2 günde bir bakarım, olursa atarım. Yada saitama atar muhakkak.
Ben henüz geçen hafta biyografi serisindeki birkaç kitap için İş Bankası’na mail attım. Bana “İlgili kitap önümüzdeki tekrar baskı listesinde (bir aylıktır) yer almamaktadır.” diye geri dönüş yaptılar : /
Darısı Jack London’ın başına.
Nasıl bir mantıkla tekrar baskı yapıyorlar bilmiyorum. Çoğu zaman bir mantık göremiyorum. Seride yıllardır baskısı beklenenler varken…
Talep etkili oluyor. Rob için Gegenpress yaptık resmen.