Bkm kitap üzerinde nedense 27 TL neden bu kadar ucuz anlamadım. Diğer sitelerde 70-80 TL bkmkitap buradan nasıl kar kazanıyor anlamadım. Sipariş verdik bakalım ne olacak.
Bir çok kişi sipariş verdi belki yılın en büyük indirimi ya da en büyük balonu mu göreceğiz…
İptal olacak ya ben Churchill ile birlikte bir kitap daha aldım o “Ürününüz Hazırlanıyor” aşamasına geçmesine rağmen Churchill’den tık yok. 2 gün müddet veriyorum yoksa iptal edeceğim.
acaba neden karton kapaklı basımlısıda olacak
Politika değişikliği olabilir. Modern Klasikler de yakın zamanda yaşadığımız gibi baskısı gelecekler hem karton kapak hem Ciltli gelebilir.
Henüz sevindirici haber gelmedi bu eser için. Paylaştığınız bandrol farklı bir kitap. Otobiyografi bu. Capaldi’nin çalışması değil.
Dünyaya yön verenlerde çıkmaz.
Yanlış alarm.
Halbuki ne kadar sevinmiştim. Sevincim kursağımda kaldı. Mill - B. Franklin -Beetohoven - John locke umutla beklemeye devam o zaman.
Ben de Mill bekliyorum. Yaklaşık 3-4 senedir 
Daha önce Tolkien biyografisini de , %77 indirimli ,9.90 tl girmişlerdi ve sipariş veren herkese göndermişlerdi.
Dediğiniz gibi olursa tadından yenmez ve insanları çok sevindirirler… Bizi iyi yönde şaşırttırırlar insaAllah 
Sanırım bir sürü sipariş aldıkları için bkm Churchill’den büyük bir kâr edecekler ve zararına satacaklarını düşünmüyorum.
İnşallah hocam. Bir an önce sağlam şekilde gelsin sipariş.
Arkadaşlar ben BKM’den ümidi kestim. İptal etsem mi ya?
BKM siparişi verip iki günde beklemeyin. Benim normal siparişim 7 gün oldu bekliyorum. Bu daha kaç gün oldu. 
Korktuğum şey akıllılık yapıp ucuza almaya çalışırken bu siparişimin iptal edilip stokların bitmesi elimin boş kalması 
O kadar kolay tükenmez. Bu yeni baskı kitapların önceki kadar çabuk biteceğini sanmıyorum. Alan aldı zaten. Bir de piyasa da yokken isteyen çok oluyor. Basılınca hepsi kayboluyor.
Telefonla iletişime geçin, bakalım ne diyorlar. Daha pek çok sitede stoklara bile girmemiş, hemen biteceğini sanmıyorum.
@Mozart hocam bir sakin olun ya. Gelirse gelir gelmezse başka yerden alırsınız. Bitmez merak etmeyin. Biterse bende var.
Valla bütün forum tek yürek olduk sizin Churchill’le kavuşmanızı bekler olduk