BKM kitap fiyatı güncellemiş. 60 TL yapmış fiyatı umarım siparişi iptal edip. 60 TL halinden satışa sunmaz.
çok okumak istiyorum ya o yüzden biraz stres oldum.
@Kitapmeraklisi 60TL bile iyi diğer sitelere göre.
İlginç bir seri gerçekten. Kendi çevremden takip ettiğim kadarıyla sıkı derecede takip ediliyor, her kitabı çıktığı gibi satın alınıyor fakat okunmuyor bu seri:) En azından benim çevremde böyle.
Ben 9 u geçik kitabını okudum serinin. Tek kelime ile muazzamlar . Hele o Nietzsche ve Darwin’i hiç unutmam .
Darwin ve Nietzsche için sırasıyla ne kadar biyoloji ve felsefe bilgimiz olması gerekli?
Darwin’ i ilgi duyan herkes okuyabilir bence. Nietzsche için biraz okuma yapmak gerek yoksa herkes gibi adamı dinsiz,kadın düşmanı ilan eder çıkarsınız
ama bence Nietzsche için iyi bir başlangıç kitabı . Hayatı ve eserleri harmanlanmış şekilde ,yazar harika bir iş çıkarmış. Kantta ve Schopenhauer de böyle değildi mesela.
Kant ve Schopenhauer böyle değildi derken, biraz daha açabilir misiniz? (bu saatte cevap yazdığın için teşekkürler)
Kant = Hipokondriyak, kendi kendine yeten, biraz egoist ve hatta bazen arkadaşları ve meslektaşları için umursamazlık gösterme eğiliminde olan Kant’ın karakteri, ahlaki titizliği göz önüne alındığında beklenebileceğinden çok daha az eğiticidir. Bununla birlikte, tartışmasız bir felsefi dehaydı . Bu şekilde hayatından çok büyük parçalar var felsefesi yer alıyor ve bitiyor eserlerine çok yer verilmemiş
Schopenhauer= Kant, kendinde şeyi tam olarak bilemeyeceğimiz konusunda emindi. Bununla birlikte, kişinin bedenle ilgili bilinci sayesinde gönüllü ve istemsiz hareketlerde ve süreçlerde tüm eylemi harekete geçiren ve İrade bilir mottosunda toplayabiliriz iki filozofu.
Kanta göre çevremizdeki tüm nesneleri ve deneyimlediğimiz her şeyi, yalnızca diğer nesnelerle nasıl ilişkili oldukları ve özellikle de bizimle nasıl ilişkili oldukları bizi nasıl etkiledikleri onları nasıl algıladıkları ile ilgili sezgisel olarak ilişkilendiririz.İrade sonsuz akış içindedir bu nedenle, dünya sonsuz bir akış içindedir, bu şekilde diğer filozoflarla kıyaslamalari vardı Schopenhauer da ise . Ama bana dediğim ikili kadar tat vermediler .
Birinde hayatı , diğerinde kıyaslama çok fazla idi 
Darwin kitabında o keşif yolculukları vs. uzun sürüyor mu? Çünkü bayağı ilgimi çekiyor yolculuklar.
Evet, çok uzun sürüyor ve detaylı anlatıyor. Defterine kaydedilenleri harika sunmuş
Hocam bazılarınız belki biliyorsunuzdur.ithakinin de biyografi serisi var.hitler,stalin,sartre gibi sağlam biyografi çıkardılar fakat nedense tekrar baskı yapmıyorlar.özellikle ian kershaw’un 2 ciltlik hitler biyografisini çok aradim bulamadım nadirde 250 300 den satiliyo.aslinda ithaki biyografi serisi diye başlık açılmalı.ama zaten ithaki sitesinden kaldırmiş tüm bu kitapları.keşke tekrar başlasa…
Uyarı: Lütfen forumumuzda imla kurallarına uyarak gönderi oluşturalım. (Agape)
İnşallah bir an önce gelsin Churchill kitabı hala tedarik ediliyor yazıyor. Bende okumak istiyorum. Sizin kitabınız da okuma listemde.
Hitler’i ben de çok aramıştım, yüksek fiyatlar dışında bulamadım. Jules Verne ve Mao Zedung hala bulunabiliyor. Ayrıca İletişim ve Everest’in biyografi kitapları çok iyi.
ithakinin jon lee anderson che biyografisi çok kapsamli ve objektif bir kitaptır.onuda çok aradım fakat yüksek fiyat dışında bulamadım.hocam anlamadım bu kitaplar çok önemli ama yayınevleri en fazla 3 baskı yaptıktan sonra tekrar basmıyor aslinda basilsa satılır diye düşünüyorum. İngilizce bu kitaplari kolay bulabilecekken kendi dilimizde bulamıyoruz.madem satmıyacağını biliyorlarsa neden yüksek fiyat istiyorlar.bu yayınevleri politikasını anlamak gerçekten güç.
benim churchill kargoya verilmiş.umarım sağlam gelir.
Benimki de kargoya verildi az önce. Umarım sağlam bir şekilde gelir.
Bir güzel haber de benden gelsin o zaman. Sanırım herkese gönderecekler 
bakalım sağlam gelecekmi önemli olan bu bence
Müjdeler olsun. Kargoya verildi. Sayın @Mozart kitap nihayet gelecek gözünüz aydın.