Dünyaya Yön Verenler (Biyografi) Serisi (Türkiye İş Bankası Yayınları)

Pekala, teşekkürler.

Safariye çıkmışsın :slight_smile: kaldı 2 diyoruz o zaman

Irak Kralı 1. Faysal’ı sormuştum.

Faysal var ben gördüm birçok yerde. Lazımsa birinden alıp sallayayım size.

Biyografi serisi fahri elçisi sundu :smile:

Kayseri iş bankasında var örneğin. 28. Msj a bakabilirsiniz.

3 Beğeni

Sayın elçim sağolun, ben biraz daha bakınayım olmadı sizi rahatsız ederim.:grinning:

Bende bunlara rastladım geçen. İsteyene alıp kargolayabilirim :krs:

4 Beğeni

En son Budha ve Kubilay Han’ın gelmesiyle ilk sıra tamamlanmış oldu. Üst raftaki Schopenhauer pek yalnız kalmış gibi ama olsun :rofl: :rofl:

7 Beğeni

Schopenhauer kitabı ciltli değil ya. Keşke onu da ciltli basılsaymış çok daha iyi olurmuş.

5 Beğeni

Ciltli baskı isteyenler, İş kültür yayınlarına sitenin iletişim sekmesinden ya da e-posta ile yazın bence, böyle bir talebimiz olduğunu görsünler.

2 Beğeni

Vauv çabuk geliyor beklemiyordum 2019’da.

2 Beğeni

Kitap galiba bu, seriden iyi bir Newton biyografisi de gelmeli.

3 Beğeni

Evet bu kitap. Kısa bir biyografi geliyor gibi.

4 Beğeni

Ooo çok güzel bir haber. Marco Polo kitabını yazan kişinin kitabıymış. Bu kitapla birlikte 40. sayısı olacak sanırım.

1 Beğeni

40 Marco Polo’ydu… sonra Petro çıktı şimdi de Macellan. 42 yapar ve Konya’mızın 42. Yıldönümü kutlu olsun.

8 Beğeni

:slight_smile: Newton biyografisi çıkar mı diye bir tahmin alabilir miyiz?

Kesinlikle çıkar fakat 50 numarada bekleyebiliriz. Ben 1-2 astronom bekliyorum(istiyorum ya da) 50 ye kadar. Bu açıdan eksiği var serinin. Yine beklediğim birkaç kişi,

Konfüçyus
Karl Marx
B. Russell

Olabilir.

Bu seri biraz sürprizlere açık. Çok tahmin edemiyoruz. Büyük Petro hiç aklıma gelmezdi örneğin. O yüzden açıklanana kadar bana da sürpriz

2 Beğeni

İş Bankası’nın Shakespeare biyografisi hazırladığını biliyorum. Umarım bu seriye dahil ederler.

Evet bu seriye girecektir.

Ne zamandır bu seriye Da Vinci’nin eklenmesini bekliyorum ama çıkarmadılar. Domingo yayınevinden çıkanı aldım. İnşallah çevirisi editörlüğü iyidir.