Churchill bulmak çok zor galiba. İlk baskısı 2011 ve tekrar baskı yapmamış.
Bu ne gizem yahu
Pazarcıktan değil de Pazar olsaydı oradan yukarı çıkardım. M ile başlıyorsa kesinlikle Mersin hadi olmadı Muğla’dır Maraş olma ihtimali yok.
Maraş olsa orayı ben ihya ederdim
Malatya var pazarcık ın üstünde diye biliyorum da orada iş kültür yok sanki
Nerede var Mithradates
Birkaç iş kültür kitabevinde gördüğüme eminim.
Eee kitap tedarikçiniz olacaksam biraz gizem yakışır diye düşündüm çünkü Malatya diyince direkt pek öyle havalı durmuyor.
@alper Düzeltiyorum Zaman Çarklarını 4 defa okudum. Hayattaki tek başarım o yüzden hassasım. Hiç gitme fırsatım olmadı bir süredir ama gidip bir bakayım hatta gitseydim senin için şu Sait Faik’in toplu baskılarına da bakacaktım onu bizim buralarda bir yerlerde gördüğüme eminim ama nerde gördüm hatırlamıyorum. Adamı hiç sevmediğim için toplu baskıları gözüme batmıştı.
Bir de Malatya’lı sahafların güzel yanı karaborsacı değil hiçbiri mesela Kayıp Öyküler kitaplarının tanesini 7 lira koymuşlardı ben de bilmeyip sadece ilkini almıştım.
Umuyorum asla ama asla nadirkitap.com’u keşfetmezler.
Düzeltme: İş Kültür değil zaten yerel bir kitapevi. Bu siyah ciltli biyografileri rafların üzerlerine dik bir şekilde yerleştirmişlerdi rafta da 10 15 tane vardı.
Yakınmışız ben de Maraş’tayım. Tanışalım görüşelim
Eğer paylaşırsanız neler var bakmak isteriz.
Biliyorum Maraş’ta olduğunuzu yazmıştınız bir defa oradan kalmış aklımda o yüzden P
Pazarcık dedim yoksa kim bilecek Pazarcığı. Görüşelim buraya gelirseniz haber verin hatta o dediğim yerlere de götürürüm kendiniz de bakarsınız.
En kısa zamanda paylaşacağım.
Tabi olur
Size mesaj falan atılmıyor yalnız gelsem ulaşana kadar ölücem demek
Harbi mi? Ben de diyorum bana niye hiç özel mesaj gelmiyor.
Öm attım belki o bağlantıdan atılabilir.
Kapatmışsınız heralde. Sorun yok
Arkadaşlar bu seriden I. Faysal’ı isteyenler benimle iletişime geçsin kitapevinin numarasını vereyim. Diğerlerinin baskısı internette varmış zaten.
Seriye çok çok sonradan dahil oldum ama baskısı biten kitapları bulma uzmanı @BiblofilYouTube arkadaşın arayıp, bulup gönderdiği kitap.
Aaa gant
Güle güle okuyun zor günler geride kaldı sırada daha zor günler (kitaplar) var.
Büyük bir ivmeyle başlayıp son 3 yılda 3 kitap çıkarmışlar. Ve bazı kitaplar 2.baskıyı görmüyor bile. Devam kitapları hakkında veya tekrar basım konusunda bir bilgi var mı acaba?
Kitap avcısı @BiblofilYouTube 'ın av sahasından desteği ile aradıklarımdan 3 kitap kaldı.
Kitaplar ile ilgili orjinal basımları hakkında bilgi aradığımda kitapların büyük kısmının Oxford, Yale gibi akademik yayıncıların bastığını gördüm ve seriden yayınlanan kitaplara ilişkin olumlu hislerim arttı.
Kaldı 3 kitap
Ek olarak: İş bankasının bu diziyi “Dünyaya Yön Verenler” olarak isimlendirdiğini de eklemeden geçmeyeyim.
Orjinal basımlarında kitapların listesine ulaşabildiniz mi? İş Bankası’nın seriye ekleyeceği kitaplara dair bilgi sahibi olurduk.
Tek bir yayıncıdan değil kitaplar. Üniversiteler dışı yayıncılar da var ama özellikle bilim insanları ve filozoflar üniversite yayınları arasında.
Oraya kalan 2 yazmanızı rica ediciğim zira yoldayım