Bu ürün hakkinda fikri olan var mı ? Fiyatı gayet iyi geldi, 200tl sepet indirimi ve 166tl kart puanin ile 3 taksit alınır mı var mı önerisi olan
Arkadaşlar D&R’dan aldığımız bir e-kitabı kobo dışında farklı bir okuyucuda okuyabiliyor muyuz?
DR den indirme yapabiliyormuyduk hatırlayamadım.
Uzun zamandır e-kitap almıyorum DR’den fakat şöyle bir şey var.
DR’den aldığım kitaplar KOBO magazada görülebiliyordu, hala bu eşleşme devam ediyorsa / bu durum devam ediyorsa KOBO magaza indirmeye izin veriyor. İndirilen kitabın DRM kaldırılıp başka cihazda okunabilir.
Ben bu kitapları DR’den almıştım
DR indirmiye izin vermiyor ama KOBO 'dan indirebiliyorum.
Selamlar halihazirda kobo libra 2 kullanıyorum.
Eğitim bütçesi ile yeni bir e kitap okuyucuya geçeceğim.
Manga ve cizgi romanda okumayı burada yapmak istediğim için renkli olanlardan düşünüyorum.
Kobo Libra Colour modeli gözüme çarptı. Bunu inceleyen oldu mu? Veya farklı alternatif önerebilir misiniz? Fiyati önemli değil bütçede birikimim bulunuyor
Bu modellerde sayfayı çeviri yapma özelliği oluyor mu?
Hiç denemedim. Kelime çevirisi var sözlük yüklüydü. Komple sayfa cevirmeyebilir
Ne kadar bu cihaz ortalama belki bendr yenileyebilirim.
11700tl gördüm.
Onyxlere de bakıyorum 24k-28k arası gözüküyor.
Onxy kullanıyorum ben ve çok memnunum. Android tabanlı, hem tüm formatları okuyabiliyorsunuz, not alabiliyorsunuz. Deepl entegre edebiliyorsun.
Renkli versiyonu da var bende ki siyah beyaz ekran. Ben tüm özelliklerini bile kullandığımı sanmıyorum.
Araştırıyorum hocam ultra tab pro ve air3c olanlarına baktım. Airlarda ghosting varmış tablet olanda pek sevilmemiş sanırım. Hali hazirda ipadim olduğundan kararsiz kaldım yoksa bahsettiğiniz gibi içeriği bolmus. Sadece eokuyucu amaclilarda da renkli libra colour un pek alternatifini bulamadim. Alternatifler onyx klasmaninda 10"+