Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi

Sırf ana hikayeyi hesaba katacaksak 14.
Ejderha Mızrağı Destanı Üçlemesi
Efsaneler Üçlemesi
Yaz Alevi Ejderhaları
İkinci Nesil
Ruhlar Savaşı Üçlemesi
Karanlık Havari Üçlemesi

Karanlık Havari’yi katıp katmamak biraz opsiyonel gibi, Margaret abla solo yazdı onları ama bence dahil edilmeli.

3 Beğeni

Ejderha mızrağı destanı / efsaneler üçlemesi / ikinci nesil / yaz alevi ejderhaları / ruhlar savaşı / karanlık havari

2 Beğeni

Senden kopya çektiği anlaşılmasın diye sıralamayı değiştirmiş @Haplo. :joy:

Bendekiler şöyle:

Sıkılıp bırakmışımdır toplamayı muhtemelen.

6 Beğeni

Çaktırma onun sıralaması doğru. :joy: Ben İkinci Nesil’i çok sonra edinip sadece 1 kere okuduğum için rafta sırası yanlış kalmış. Bir yanım yok da sayıyor tabi.
Yeni Bir Çağın Doğuşu böbrek ediyor haberin olsun. :smiley: yenisi olmadığı için kalan kitaplar pek uygun sayılmaz, bulaşma derim ama ne kadar okumak istediğinle de orantılı tabi.

3 Beğeni

Son kitabı okuyan var mı?

1 Beğeni

@Haplo ile okuyacaktık ama kendisi Dragon Lance’i Malazan ile aldatmakla meşgul. :smiley:

1 Beğeni
  1. Kitabı bastıklarında malazan’ a ben de başlayacağım.

Aynı şey DL 3. kitap için de geçerli, ara verdim mi formatlıyor beyin çünkü :slight_smile:

Okuyan bir kaç Amerikalının yorumuna denk geldim, genel olarak iyi demişler. Bakalım sizin yorumlar nasıl olacak, ilk taşı sizden bekliyoruz bu durumda :slight_smile:

2 Beğeni

Seyahatlerden hala kitap elime geçmedi, geçer geçmez hallediyoruz :nerd_face:

2 Beğeni

It is time. Give Tas the time machine :slight_smile: @Pyrewrath

12 Beğeni

Açıyım mı okuma etkinliği konusunu? :drooling_face:

2 Beğeni

Katılım olur mu buradan acaba? 4-5 kişi oluyorsak hemen dalalım derim ben…

2 Beğeni

Katılım olayı direkt zor, bizimkiler gelmez gibi, pek DL fanı sayılmazlar. :slight_smile: Dilersen ileriki bir tarihi belirleyip açalım etkinliği, katılan olur belki. 15-20 gün sonraya başlarız, uyar mı sana da?

2 Beğeni

Uyar :slight_smile: ekimin ortası başlayalım derim…

2 Beğeni

Tamamdır, konuyu açıyorum o zaman. :+1:

2 Beğeni

Yorumlarına bir göz attım da kitabın, ilk iki üçlemeyi okumak yeterli demiş bir kaç kişi. Ve evet ana hatları aklımda (ilginçtir, bir an çok az şey hatırladım, sonra yavaş yavaş detaylar geldi), yokluktan defalarca hatmettiğim için tabii. :smiley: Çok öven de olmuş çok gömen de bu arada, nasıl bir şey çıkacak meraktayım.

Zaman aralığı olarak hayatta oldukları bir döneme denk geliyor gibi kitap, en azından bir kısmı. O yüzden görme şansımız var. Sturm’un (2. kitap olan Kış Gecesi Ejderhaları’nı okumayan açmasın) ölümüne hâlâ içim acıyor benim.

Sen okucam de, ben sana ilk altı kitabı kısaca özetlerim. :wink: Yanına da Yaz Alevi Ejderhaları bonus ama o ve İkinci Nesil kitapları retconlanmış bu kitapla galiba(ki en azından İkinci Nesil için isabet olmuş, hiç yaşanmadı saymak istiyorum onu). Spoiler yemeye başlayınca bıraktım bakınmayı. :sweat_smile: Hemen bu akşam ilk üçlemeyi çıkarırız aradan. @isos81 Gelsene sen de? Su çok güzel diyorlar. :slight_smile:

5 Beğeni

Ben aslında katılmak istiyordum ama şu aralar hiç vaktim yok. Birkaç gün (muhtemelen pazartesiye kadar) 1 sayfa kitap okuyamam. O yüzden de katılamadım maalesef. Ama takipteyim etkinliği. Duruma göre pazartesiden sonra belki ben de katılırım.

Gerçi

bu yorumdan sonra katılma isteğim de azalmadı değil. :sweat_smile:

1 Beğeni

15 Ekim’de başlıcaz, yetişirsin bence. :smiley:

Kendimi feda ettim sizin için arkadaşlar. :smiling_face_with_tear: Tek tek isim vermeyeceğim ama tanıdık karakterlerle de karşılaşacağız. Bahaneniz de kalmadığına göre… :smiley:

3 Beğeni

15 ekimse ben muhtemelen katılırım. :+1:

4 Beğeni

Güzel haber. :+1:

Hem hoşuma gittiği için hem de başlığı sohbetle işgal etmiş olmaktan da yırtmak adına (flag falan yerim mazallah. :smiley:) şu güzel resmi paylaşmak istiyorum. Güzel ve önemli sahne seçimleri olmuş 2 ve 3. Hatırlayan var mı?

7 Beğeni

Bende hafıza mafıza yok vallahi. Hatırlatma sözü verdiği için katıldım, yoksa seriye dair hatırladığım tek sahne var onu da Harun biliyor zaten. :sweat_smile:

2 Beğeni