Ben de hiçbir şey hatırlamıyorum. Al birini vur ötekine. Demin spoiler içinde verdiği önemli olaydan bile haberim yoktu. Böyle hiçbir şey bilmeden de kitap okunmaz ki, nasıl olacak bilmiyorum.
ikinci kitabın sonu o yahu. O zaman özet hakkında fikir vermesi için ilk cümleyi bırakıyım, daha fazla detay lazım derseniz söyleyin.
Ansalon kıtasının her yerinden gelen savaş söylentileri araştırmak için eski dostlarımız kıtanın dört bir yanına dağılarak haber toplamak ve 5 yıl sonra ulu vallen ağaçlarının üzerine kurulmuş bir kasaba olan Solace’ta, Otik’in baharatlı patatesleriyle ünlü Son Yuva Hanı’nda buluşmak üzere sözleşmişlerdir.
Gel biz senle 15 Ekimde Timeless’a başlayalım, boşver Ejderha Mızrağını.
Yakarım bu forumu! Zaknafein bile alamaz elimden sizi!
15inden önce onu okuyabilirim ben.
Bir dahakine size Alacakaranlık okutıyım da görün gününüzü.
İsmet’in iş yoğunluğu azaldığı anda başlayabiliriz aslında Timeless’a. 15 Ekim’i beklemeye gerek yok.
Bana uyar. DL ne olacak? Özeti çıkarıyım mı bırakıyım mı? Gönülsüz gördüm sizi.
Ben de gönüllü değilim pek. Eşlik etmek için dedim. Büyük ihtimalle hiç zevk almam diye düşünüyorum.
Timeless olabilir. Ya da yeni seri için bazı önerilerim var, geçen hazırladım. Onlara da bakabiliriz. Dediğim gibi, ben pzt’den sonra rahatlarım.
Ok, bir gün ona da baştan başlarız belki. Ben yeni bir kitaba başlamayayım o zaman elimdekini bitirince. Timeless bana da daha cazip geliyor ama yeni bir şeyler de olabilir. Sizinle okuma etkinliği yapmak TBR kabartmanın en keyifli yolu en azından.
Önerileri alabiliriz şimdiden pmden, inceleyelim bakalım.
Siz buna katılın, bende Malazan’ı askıya alıp hızlıca 15 kitap Drizzt okuyayım bir sonraki etkinliklere katılırım
Sohbete ortadan dalmış olacağım fakat bir önerim var. Güz Alacakaranlığının Ejderhaları okuma etkinliği yapsak nasıl olur? Hem belki seriye yeni başlayacak arkadaşlar için bir teşvik, önceden okumuş arkadaşlar için de bir hatırlatma olur.
34’ü okuyacağız bu etkinlikte, biraz hızlanman lazım. Malazan’a bu kadar dalmışken bilemedim.
Bana uyar açıkçası, nereden baksanız 4-5 kere okumuşumdur, bir eksik bir fazla fark etmez. Canon kitaplar da basılmış ve temin edilebilir durumda hem.
DL ile ilgili tüm okuma etkinliklerine varım. Ana seriyi full yapalım derseniz gene varım (:
Biz buna niyeti kurduk, okuyalım çıksın aradan, sonra baştan da başlarız. O daha kalabalık olur diye tahmin ediyorum hem. Bu nası olsa dilimize çevrilmeyecek, aklımızda kalmasın.
Bence de ilk kitap ile başlamak daha güzel olur. Anılarımız tazelenir
Çok özledim bu evreni. İthaki yaz alevi ejderhaları ve ikinci nesil kitapları bu yıl çıksa keşke.
Yaz alevi ejderhaları biraz kalın bir kitap, ithaki bassa da pahalı bir fiyatı olur diye tahmin ediyorum. Yıllarca ithakinin basmasını beklemek yerine 80-100 lira bandına sahaflardan temin edebilirsiniz ki ithakinin basacağını da hiç sanmıyorum.
Bu arada bu okuma etkinliği dediğiniz şeyin tam amacı nedir? Unutulmuş Diyarlardan sonra ben de dahil olabilirim komple seriyi baştan okumaya
İthaki editörü Emre Aygün bir Youtube kanalında bu sene içinde Ejderha Mızrağı serisinden kitapların geleceğini söylemişti
Kasım ayında ilk kitap için bir etkinlik yapabiliriz.
@Fethi_Yuce Yeni serinin akibetini bekliyor olabilirler. Anladığım kadarıyla yeni seri İkinci Nesil ve Yaz Alevi kitaplarını gerçekleşmemiş hâle getirecek. O yüzden seriden çıkartılabilirler belki de. Hatırladığım kadarıyla yazarlar o iki kitabı baskı ile yazdıkları için pek mutlu değillerdi ve yeni üçlemede bu durumu değiştirmiş olabilirler. İkinci el uyguna kıstırıp almak bence en mantıklısı, tekrar basılmayacağı ortaya çıkarsa katlanır fiyatları. Tabii YTD.
Emre Aygün’ün vaadedip de yap(a)madıkları listesi sanırım Britannica ansiklopedisi kadar hocam, çok da takılmamak lazım.
@Odun Okuma etkinlikleri belirli tarihlerde belirlenen bir kitabı hep beraber okuyarak kitap hakkındaki görüşleri paylaşıp tartışmak için bahane yaratan bir şey. Denemek isteyip de eli gitmeyenler ya da bir şans vermek isteyenlerin de katılımıyla genelde oldukça eğlenceli geçer.