Anketi süresiz olarak hazırladığım için listeye henüz Türkçeye çevrilmemiş olan “'Later” ve “Never Flinch’” kitaplarının yanı sıra, The Talisman serisinin bu yıl yayımlanacak olan üçüncü kitabı "'Other Worlds Than These"i de ekledim.
Kitapları seri olarak ayırmadım. Örneğin: Kara Kule , Bill Hodges üçlemesi, Holly, The Shining hatta üçüncü kitabı bu sene çıkaacak olan The Talisman - Jack Sawyer serisi kitaplarının hepsini ekledim.
Favori eserleriniz arasından en fazla 5 kitap seçebilirsiniz
Her ne kadar korku yazarı olarak ün salsa da 22/11/63 benim gönlümün birincisi, ikinci sırada Yeşil Yol ve Esaretin Bedeli (Kitabı var mı hatırlamıyorum) aşırı iyi olanlar.
Ben sadece 3 tane okudum. Hayvan Mezarlığı ve Ruhlar Dükkanı’nı çok uzun süre önce,
Azrail Koşuyor’u da yakın zamanda çıktığında. Aslında elimde 20-25 tane filan kitabı var ama
Anketi oylamadım bu sebeple.
43 adet King eseri aldım (Kara Kule serisi hariç ona daha zamanım var) 6tanesi bitti. Kronolojik olarak okumaya niyetliydim ama araya merak ettiklerimi sıkıştırdım. Şuan Mahşer ve Medyum’u çapraz okuyorum ve kesinlikle okuduklarımın hepsinden memnun kaldım. Sıkılmadan keyifle akıp gidiyor. Aklım sıradakilerde
Yeri gelmişken söyleyeyim keşke şık gösteren koleksiyonluk baskılarda görseydik. Şu baskıları yaptığımız için yayınevleri bizden teşekkür bekliyor herhalde.
Neyse başlangıç kitabı olarak Eğlence Parkı’nı da öneririm. Aklınızda bulunsun.
Listeye bakınca acayip tırstım, kral yemeyip içmeyip yazıyor sadece Artık okumuyor olsam da zamanında 8-10 king kitabı okumuşumdur diye düşünüp oylamaya katıldım. Benim oylar;