Başlıkta çok kötülerini gördüm ama kitabı ilk aldığımdan beri gönlümün birincisi bu kapak. Çizere 60 yaşında elf var bir de genç kız bunu çiz demişler muhtemelen. Hadi kızı geçtim, Drizzt neden beyaz ve bu kadar yaşlı. Sjw leri göreve bekliyorum.
Gerçekten bu nedir ya… Yorum bile yapamıyorum. İçeriği ile zerre alaka yok.
Görsellerden şu kapağı gördüm, harika…
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar
O güzelim kitaba elim gitmedi uzun zaman. Güzel bir kapak bulup çıktı aldım, kapladım da okuyabildim. Telifleri düşse ne güzel kapaklarla okuruz bu harika eserleri.
Recursion neden sahte bellek diye çevrilmiş acaba.
Yıllardır Lois Lowry’nin bu dörtlemesine üzülürüm. Okumadım ama yurtdışında ünlü bir seri olduğunu biliyorum. Yahu Arkadaş Yayınları kardeşim, bu seri genç-yetişkin bir distopya, hani o Açlık Oyunları gibi bir şey. Bas şunu gençlerin hoşuna gidecek kapaklarla ciltli ciltli okusun çocuklar. Koymuşsun amcayı kapağa. Hele ikinci kitabın kapağı en kötüsü:
Hasılı kapakları yüzünden çok satılmamış bir seri.
Bu serinin filmi de vardı. İlk kitabı okudum ve filmini de izlemiştim. Güzeldi hikaye.
Ama seri devam ettikçe kötülenmiş diye devam etmemiştim. Orijinal kapakları da çok iyi değil ama bizdekiler efsane kötüymüş ya
Akılçelen yine yapmış.
Cinsel tercih değil. Cinsel yönelimdir. Tercih diye bir şey yok. Aynı, heteroseksüel olmayı tercih etmediğiniz gibi.
Ya bu yine mi hortlamış. :)) Üstte yazdım ben, bunu okuduğunuz gibi lütfen onu da okuyun. Boş yere tatsızlık çıkarmayalım.
Tatsızlık çıkmasın tabii ki Üstte başka bir yazı yazdığınızı görmedim ben. Tercih değil, yönelim ile ilgili olduğu bir yazı ise kusura bakmayın gerçekten.
Önemli değil. Yönelim dememek benim de hatamdı. Yanlış kelime seçmek, bazen istemeden yanlış şeylere sebebiyet verebiliyor.
- yıl edisyonuymuş birde
Ağlamak istiyorum, bu ne yiğit bir Hobbit’tir Ya Rab!
Ben çok beğendim. Her baktığımda beni güldürecek kaç kitap kapağı var ki? Özellikle Gollum bir harika.
Hadi şimdi de çıkıp söyleyin: Ey, ithaki! 50. Yıl edisyonu Hobbit neden basmıyorsun? Ben ithaki olsam basarım. Mis…
Kurdun dişine kan değdi sayende. Birkaç güne çıkar artık xd
Çok ciddiyim ben olsam basarım. 100 adet basarım, yine basarım. Böyle esprileri de yapmazlarsa ne anlamı var ki?