En Kötü Kitap Kapakları

Yanlış hatırlamıyorsam ülkemizdeki ilk baskısı sanırım.

1 Beğeni

İnternette gördüm ve yazdım, bir fikrim yok.

Nedense eski dövüş oyunlarının kapaklarına benzettim kapağı. :joy:

1 Beğeni

Ben daha önce paylaşmışım bunu. Ama İngilizce halini paylaşmışım. Orijinal çizim değilmiş yurtdışı kapağını kullanmışlar.

1 Beğeni

Merak edip baktım, 1958 baskıymış. Dedemi görmemiş olsam da hatıra bırakmış. :slight_smile:
Zamanına göre başarılı buluyorum ben.

18 Beğeni

Anladım. Belki değişiklik olsun diye böyle bir kapak yapmış veya kitabı tamamen yanlış anlamışlardır.

Hocam böyle bir kapak görmedim yazar kendi resmini basmış :smiley:

11 Beğeni

Genel olarak Yapı Kredi Yayınları’nın ciddi bir değişime ihtiyacı var kitap tasarımı konusunda. Çoğu okuma isteğini yok ediyor. İstisnaları var tabi.

sen-iyi-ol-yeter-5650763-48-B

Büyük üstat Fadime Okuşlu iyi özetlemiş: Güzel gülen insanların büyük bir acısı vardır…Unutmayın!!!1

11 Beğeni

Haddim olmayarak üstattan şu alıntıyı eklemek istiyorum.

Milli piyango gibisin kime vuracağın belli değil :slight_smile:

15 Beğeni

Bu başlığa ne zamandır bakmıyorum demiştim. Girdim ve neden bakmadığımı şimdi hatırladım. :joy: :sob:

1 Beğeni

Gece gece iyi güldüm valla… Çok katmanlı cümle kullanımları, yaptığı metaforlar felan beni benden aldı. Üstat’ın külliyatını toplama vakti gelmiş. :muscle:t2::muscle:t2:

1 Beğeni

Ablamızın bir paylaşımı, ruha dokunan o sözler , kalem kadar sesine de yansımış.
Müstahak bize. Şeyma Subaşını gömer misin ah…

3 Beğeni

Kitap_20170317131152_13998_4

8 Beğeni

6 Beğeni

Ablanın videolarını sonuna kadar izleyebilen var mı acaba, ben dayanamadım da. :joy: :joy:

2 Beğeni

Yapma abi nasıl sonuna kadar izleyelim.
Biz de insanız bizim de canımız var.

4 Beğeni

Ya buna ne demeli?

4 Beğeni

Güzel kapak? (20 karakter)

6 Beğeni

Veba Geceleri kapağı bence de güzel olmuş. Hem kapak hem de kitabın girişinde olan harita Orhan Pamuk ve Ahmet Işıkçı çizimiymiş.

8 Beğeni